Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Pressoperatör till Gnotec

Med över sjuttio års erfarenhet är Gnotec Group idag en ledande internationell tillverkare av metallkomponenter till fordonsindustrin. Vår verksamhet i Kina, Slovakien, Sverige och USA har mer än 800 anställda och erbjuder toppmodern teknik inom automatisk pressning, laserskärning, pressbockning, svetsning, andra metallprocesser och montering. Vi erbjuder processer och lösningar för olika material, tjocklekar, komplexitet och applikationer. Hög automatisering tillsammans med Lean Manufacturing, kontinuerlig förbättring och Zero Defect Principle är vårt DNA vid varje anläggning och utförs av högt kvalificerade medarbetare. Nu söker vi pressoperatörer till vår verksamhet i Reftele som senare också ska hänga med i vår verksamhetsflytt till Kinnared och Hyltebruk. Är det du som är vår nya pressoperatör?

Dina arbetsuppgifter
Som pressoperatör kommer du att arbeta i produktionen med att kontrollera, övervaka och ställa in tunga pressmaskiner. I dina dagliga arbetsuppgifter ingår även att hantera material och säkerställa kvaliteten i den tillverkade produkten. Vidare kommer du att göra omställningar och mindre service av maskiner och verktyg.

Din profil
Vi söker dig som antingen har utbildning med inriktning industri/teknik eller relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat med pressmaskiner eller liknande arbetsuppgifter, alternativt att du har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken på att börja jobba inom industrin.

Som person är du engagerad och mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Vidare trivs du med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra. Du har ett öga för detaljer, är lösningsfokuserad och trivs i en ansvarstagande roll. Du hanterar svenska i tal och skrift, har körkort och bil och det är meriterande om du har truckkort, vana av truckkörning samt traverskort.

Placeringsort: Reftele initialt men framöver Kinnared eller Hyltebruk 
Arbetstid: Tvåskift
Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse

Tjänsten innebär en initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare planeras övergå till en anställning hos Gnotec. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 29 november men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. [email protected]

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.