Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Plast AB Orion söker Teknisk säljare/Projektledare

Gislaved

Plast AB Orion söker Teknisk säljare/Projektledare


Plast AB Orion i Anderstorp grundades 1946 och är en av pionjärerna inom formsprutning av plast. Vårt kunderbjudande består av produktutveckling, projektledning och formsprutning av plastkomponenter i låskrafter upp till 1000 ton. Vi strävar efter att driva verksamheten utifrån ”Toyota Way” och vår konkurrenskraft bygger på hög kompetens, automatiserad produktion med anpassad och modern utrustning. Företaget har drygt 75 anställda och omsätter ca 150 miljoner kronor. Nu söker vi dig – vår nya kollega som vill jobba som Teknisk säljare/Projektledare!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en Teknisk säljare/Projektledare som med driv, analytisk förmåga samt förmåga att hantera varierade uppgifter, hittar genomtänkta lösningar som gynnar både kunder och vårt företag. Rollen innebär att du är ansvarig för projekt samt specifika kunder och våra relationer till dem vilket gör att kundbesök, kundaktiviteter och deltagande vid mässor är några av dina arbetsuppgifter. Vidare kommer du jobba med offertarbete, kalkylarbete, prisförhandlingar samt agera teknisk support. Som du märker kommer ditt arbete vara varierat där den gemensamma nämnaren är att kunden alltid är i fokus.

Din profil
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av plastindustrin, detaljkonstruktion samt av att driva projekt. Vidare är du såväl tekniskt som ekonomiskt intresserad och har en god förståelse för material, verktyg samt produktionsprocesser. Vi ser att du har en förmåga av att se helheten i våra processer vilket vi tror du gör med din logiska och analytiska förmåga. Du är en individ som får saker att hända och är resultatinriktad samtidigt som du är van att jobba självständigt och strukturerat. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda både i tal och skrift.

Placeringsort: Anderstorp
Tillträde: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar Plast AB Orion med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 5 maj men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. lotta.ryman@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Laddar...