Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Planerare/kundtjänstmedarbetare till Rullpack AB

Rullpack, beläget i småländska Reftele, grundades 1976 och levererar både till den professionella marknaden och kunder inom konsumentsidan. Typiska slutkunder inom den professionella marknaden är verksamma inom branscher som t ex avfallshantering, offentlig sektor, städbolag och industrin. På konsumentsidan återfinns kunder inom dagligvaru- och semidagligvaruhandeln. Produktprogrammet består huvudsakligen av polyetenpåsar på rulle, allt ifrån små påsar till kassar och säckar baserat på ny råvara, återvunnet material eller biomaterial. Till konsumentmarknaden erbjuds brett sortiment inom frys och kyl, bakning, matförvaring och avfall.

För oss är det viktigt att vara en seriös verksamhet som ser om våra engagerade medarbetare och verkar för en hållbar framtid – detta är något vi inte kompromissar med. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team och arbeta inom planering och kundtjänst. Är du vår nya medarbetare?

Dina arbetsuppgifter

I din roll kommer fokus ligga på produktionsplanering men dina arbetsdagar kommer även kantas av kundtjänstfrågor. Dina arbetsdagar kommer vara innehållsrika och varierande där du kommer ha kontakt internt med kollegor inom produktion, inköp och försäljning men du kommer också ha externa kontakter med leverantörer och kunder.

Vi ser att du i din roll kommer att
• Registrera order och lämna leveransbesked/ordererkännande till kund
• Göra tillverkningsorder till produktion där du har planerat in både maskinkapacitet och tillgång på material samt ledtid på material
• Göra materialavrop
• Göra plocklistor till lagret
• Skriva fraktsedlar, boka frakter samt förbereda övriga fraktdokument
• Periodvis frisläppa fakturering
• Göra månadsinventering

Din profil

Vi tror att du som söker har vana av att arbeta med varierande arbetsuppgifter där någon av de gemensamma nämnarna är planering, kundtjänst, inköp och/eller logistik. Som person är du en noggrann och ambitiös lagspelare som är engagerad och flexibel i ditt arbetssätt. Vidare är du en god kommunikatör och hanterar såväl svenska som engelska i både tal och skrift. En fördel är om du har arbetat med affärssystem och har goda kunskaper i Excel. För att lyckas i tjänsten tror vi att du har en förmåga att se flödet i processer och du gillar logiskt tänkande. Rollen inkluderar en rik flora av arbetsuppgifter vilket gör att vi tror att du som person gillar att ha många bollar i luften för att trivas och lyckas i tjänsten.

Vi erbjuder

Hos oss på Rullpack AB får du möjlighet att arbeta i en bred roll där du tillsammans med oss driver frågor för att vi hela tiden ska utvecklas. Gillar du en variation av arbetsuppgifter där produktionsplanering, ordermottagning & kundtjänst samt transportadministration är i fokus så tror vi att du kommer trivas hos oss. Vi har hittills haft ett framgångsrikt år och vill självklart fortsätta med den trenden framöver.

Placeringsort: Reftele
Arbetstid: Dagtid
Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar Rullpack AB med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 8 november men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. [email protected]