Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

GISLAVED FOLIE AB

Operativ Inköpare till Gislaved Folie

Vi har i över 75 år producerat och sålt dekorativa och kundanpassade plastfolier med högt ställda tekniska krav. Självklart lever också våra produkter upp till de högst ställda miljömässiga kraven som ställs globalt. Våra produkter används bland annat för inredning i kryssningsfartyg, inom möbelindustrin samt inom inredningsbranschen för såväl offentlig som privat miljö. Idag är vi 120 medarbetare som gör jobbet och tillsammans gör vi att företaget omsätter 300 MSEK.

Vill du arbeta operativt med inköp? Trivs och utmanas du av att arbeta med en variation av arbetsuppgifter med kontakt med såväl leverantörer som kollegor? Då kan detta vara precis den tjänst du letar efter! 

Din roll
På grund av kommande pensionsavgång söker Gislaved Folie just nu en medarbetare till deras Inköpsteam. Det är delvis en ny roll och arbetsuppgifterna kan därför komma att ändras något. I stora drag innebär rollen att du som Operativ Inköpare ansvarar för inköp av produkter inom olika segment. Tjänsten innebär nära samarbete med ytterligare en kollega som arbetar med inköp samt ett tätt samarbete med flera andra avdelningar, framför allt produktionen.  Du kommer hantera inköpsfrågor både internt och externt samt utföra leveransbevakning inom det egna inköpsområdet samt kontroll av fakturor för att identifiera och hantera prisavvikelser.

 I ditt dagliga arbete kommer du bland annat att hantera:

  • Leverantörsadministration
  • Artikelunderhåll
  • Prisbild och prisutveckling
  • Upprätta avtal & ramavtal med leverantörer
  • Vara delaktig i processförbättringar inom inköp

Din profil 
Som person är du serviceinriktad och samarbetsvillig samtidigt som du självständigt kan driva dina arbetsuppgifter framåt. Du är lösningsorienterad och du räds inte för att säga ifrån vid exempelvis försenade leveranser, men är alltid saklig och professionell i ditt bemötande. Du har en god administrativ förmåga, är strukturerad och gillar att ha ordning och reda.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du har relevant utbildning inom inköp eller motsvarande. Har du erfarenhet av att ha arbetat i tillverkningsindustrin ser vi det som ett plus men det är inget krav. 

Då vi arbetar i affärssystemet Oracle ser vi ett stort plus ifall du har erfarenhet av det – detta är dock inget krav. Däremot behöver du ha en god dator- och systemvana där programmen inom Microsoft Office är vanliga verktyg i vår vardag. Vi ser även att du tidigare hanterat något affärssystem. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. 

Vi erbjuder dig en omväxlande roll i ett stabilt och framgångsrikt företag. Vi har en världsledande position inom tre av våra fyra segment men även inom vårt fjärde expanderar vi kraftigt just nu. Med ett starkt varumärke i ryggen finns det goda karriärmöjligheter för dig här hos oss på Gislaved Folie.

Vad händer efter min ansökan?
I denna rekrytering samarbetar Gislaved Folie med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på [email protected] alt 0371-394101.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiassistent till kommande uppdrag

Ekonomiassistent till kommande uppdrag

ONEPARTNERGROUP SYDOST AB | Kronobergs län, Växjö | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomichef rekryteras till Skandinaviska områdesskydd

Ekonomichef rekryteras till Skandinaviska områdesskydd

Skandinaviska områdesskydd | Stockholms län, Haninge | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomichef till Teknikprodukter Nordic AB

Ekonomichef till Teknikprodukter Nordic AB

Teknikprodukter AB - Huskvarna | Jönköpings län, Jönköping | Ekonomi/redovisning/inköp

Lönespecialist till UW-ELAST i Mariestad

Lönespecialist till UW-ELAST i Mariestad

UW-ELAST | Västra Götalands län, Mariestad | Ekonomi/redovisning/inköp