Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Skandro AB

Mekaniker till Skandro

Nu söker Skandro en mekaniker till verksamheten i Smålandsstenar! Vill du ha ett spännande arbete på ett expansivt företag? Är du en problemlösare med tidigare erfarenhet av mekaniskt underhåll? Då kan du vara den vi söker!
Vi är ett familjeföretag med produktion i Smålandsstenar som tillverkar och säljer pallar och pallkragar. Sedan starten 1987 har vi arbetat upp en verksamhet som är synonym med service, kvalitet och miljöbesparande produkter för den svenska och västeuropeiska marknaden. Under vår mer än 25-åriga historia har vi byggt upp ett stort förtroende hos många kunder och leverantörer. Vi arbetar genomgående med kvalitetsansvar och samarbetar därför med stora företag inom dagligvaruhandeln, tillverkningsindustrin, logistik och transport med mera.

Vem är du?
Du är en lyhörd och resultatinriktad person som på ett nyfiket sätt tar dig an nya uppgifter. För att lyckas i rollen som Mekaniker har du god social kompetens och tycker om att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt med stor noggrannhet. Då tjänsten är inriktad mot förbyggande, avhjälpande underhåll och problemlösning ser vi att du behöver ha en god förmåga att lösa uppkomna problem samtidigt som du behöver vara flexibel, strukturerad och kunna hantera flera kontaktytor samtidigt. Vidare värdesätter vi att du är prestigelös och serviceinriktad med en positiv anda som gör att du hela tiden strävar efter nya lärdomar.

I rollen som Mekaniker hos Skandro är ditt huvudsakliga ansvarsområde att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll samt hjälpa till vid omställning av maskinerna.

Dina arbetsuppgifter:

  • Förebyggande underhåll
  • Akut avhjälpande underhåll
  • Omställning av maskiner
  • Dokumentera i vårt underhållssystem
  • Ombyggnader och förbättringar

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av mekaniskt underhåll
  • Utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet inom områden som maskinunderhåll och verkstadsteknik
  • Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift och kunskaper i engelska
  • God datorvana och kan hantera Office-paketet
  • Meriterande är om du har kunskap inom pneumatik och har arbetat inom industriverksamhet.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med hög grad av frihet under ansvar där du blir en viktig kugge i vår verksamhet. Du kommer att jobba i en verksamhet med stark tillväxt och många spännande utmaningar. Du kommer att ha ett nära samarbete med de övriga på underhållsavdelningen, produktionsledare och operatörer. Arbetet är förlagt till dagtid.

Skandro har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 31 augusti men vi arbetar med löpande urval så du är varmt välkommen med din ansökan snarast på www.onepartnergroup.se. Vid ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Syrén på [email protected]

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.
 
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinoperatör till Dalstorp

Maskinoperatör till Dalstorp

Primo Sverige AB | Västra Götalands län, Svenljunga | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Debe Flow Group AB | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Bearbetningscenter i Västernorrland AB | Västernorrlands län, Kramfors | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.