Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

TRIOWORLD SMÅLANDSSTENAR AB

Medarbetare inom processindustrin till Trioworld

Har du ett brinnande intresse för teknik? Är du dessutom nyfiken och intresserad av processindustrin? Läs då vidare för nu söker Trioworld nya medarbetare till verksamheten i Smålandsstenar, är du den vi söker?

Trioworld är ett svenskt företag som har sina rötter i Småland. Under de senaste femtio åren har de vuxit från det lilla bolaget i Smålandsstenar till att bli en av Europas ledande producenter av polyetenfilm. Idag finns dem i tio länder och har drygt 1200 medarbetare.

Vem är du och hur kommer dina dagar på Trioworld att se ut?
Vi ser gärna att du är en person som är tekniskt lagd och/eller att du har tidigare erfarenhet inom processindustrin. Saknar du erfarenhet från industrin så kompenserar du det med ett stort teknikintresse samt en nyfiken och lättlärd personlighet. Truckkort är givetvis meriterande men i dagsläget inget krav. Du behöver däremot ha körkort samt hantera svenska språket på en mycket god nivå både i tal och skrift.

Arbetet sker i team och tillsammans ansvarar ni för att maskinerna är i drift dygnet runt och att ni når era gemensamma produktionsmål. Du tränas i att lära känna de olika materialen och hur det fungerar ihop med deras maskiner för att på så vis kontinuerligt leverera högkvalitativa produkter.

Placeringsort: Smålandsstenar
Arbetstid: 5-skift
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse.

Vad kan Trioworld erbjuda dig?
Trioworld en stor enhet med ca 300 medarbetare. De har en god blandning av kompetenser och egenskaper vilket bidrar till en spännande arbetsmiljö. Där möts ingenjörer, operatörer, säljare, ekonomer och många andra kompetenser i en miljö där eget driv är en självklarhet, goda idéer lyssnas på och kreativa lösningar tas tillvara. De är aktiva i sina roller där flexibilitet och varierande arbetsuppgifter är vardag. Hos dem har alla möjlighet att växa och utvecklas professionellt. De är långsiktiga i de satsningar de gör både i produktionen och i sin personal och nu hoppas vi att du vill bli en del av deras team!

Denna tjänst är en hyrrekrytering vilket innebär att du initialt kommer att bli anställd av OnePartnerGroup. Visar du engagemang och uppvisar en fallenhet för att lära dig deras process kommer din anställning efter ett par månader att övergå till Trioworld och du blir då anställd direkt av dem.
Som anställd hos OnePartnerGroup kan du nyttja din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 1 oktober, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370–510565 alt. [email protected].

Fler jobb inom Industri/Produktion

Elkonstruktör till Micropower

Elkonstruktör till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Global Technical Support till Micropower

Global Technical Support till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Extrajobb i Hammar

Extrajobb i Hammar

OnePartnerGroup | Örebro län, Askersund | Industri/Produktion

Produktionsassistenter till Apoteket

Produktionsassistenter till Apoteket

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Industri/Produktion