Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Konstruktör till J3M

J3M är ett stålbyggnadsföretag som bygger på kunskap. J3M gillar att se på saken ur en evolutionär aspekt. Förändringar är inte ett hinder, utan en möjlighet att utvecklas till det bättre. Genom evolution har J3M utvecklats från kunskapsbaserad projektledning till att vara helhetsleverantör av stålkonstruktion, från projektering till montage. J3M står för planering och struktur vilket leder till utveckling med tydliga resultat. Ordning och reda är ett signum som gör att J3M är en aktör att lita på. J3M skapar fundament i byggprojekt genom stålkonstruktioner som bygger på stor branschkunskap och utveckling med stora ambitioner. Läs gärna mer om oss på https://j3m.se/

Är du personen som har ett genuint intresse av konstruktion och vill jobba på ett företag som präglas av nytänk, framåtanda och frihet under ansvar för dig som medarbetare? Då tycker vi du ska läsa vidare för det kan vara så att du är vår nya kollega i rollen som konstruktör!

Hur kommer dina arbetsdagar se ut? 
I rollen som konstruktör kommer du tillsammans med ditt team driva era gemensamma projekt. Du kommer att arbeta i olika processer, från utredningar i tidiga skeden till bygghandlingsskedet. Du kommer även delta i samordning med beställare och andra konstruktörer, både internt och externt. Som konstruktör kommer du göra konstruktionsberäkningar för framförallt våra stålbyggnadsprojekt med hjälp av beräkningsprogram men även handberäkningar om så krävs. Då vi även arbetar med håldäck och socklar i betong till våra stålkonstruktioner är erfarenhet från betong meriterande.

Ditt arbete och ansvar anpassas beroende på din erfarenhet, från att göra enklare standardiserade beräkningar till mycket avancerade beräkningsmodeller. Du kommer arbeta tätt med övriga funktioner på företaget, framför allt med projektledare, projektörer, säljare och montageledare och du kommer även bistå projekterings- och säljavdelningen med teknisk kompetens. 

Kommer du trivas i denna tjänst?
För att du ska trivas och lyckas i denna tjänst tror vi att du som person beskriver dig själv som positiv, initiativtagande och effektiv och du trivs i en miljö som präglas av dynamisk utveckling. Vi ser gärna att du ständigt strävar efter att utveckla dig själv och de dagliga arbetssätten för dig som konstruktör. Vidare har du en förmåga att se en enkelhet och ett samband i komplexa projekt och frågor och du trivs med en vardag som kännetecknas av struktur och planering. Du kännetecknas av att ha ett driv, engagemang och ett sinne för problemlösning i de projekt du tar dig an. Du hanterar såväl svenska som engelska i tal och skrift. 

Erfarenhetsmässigt ser vi det som meriterande om du har högskole- eller civilingenjörsexamen med byggteknisk inriktning eller annan lämplig utbildning men det viktigaste är din förmåga och förutsättningar för att kunna bli en riktigt duktig konstruktör. Om du saknar utbildning som just byggnadskonstruktör men i stället har erfarenhet eller ett driv och lätt för siffror, logik och intresse för konstruktioner och hållfasthet kan du utbildas internt hos oss. Hos oss kommer du att få möjlighet att växa in i rollen i ett nära samarbete med dina kollegor.

Antar du utmaningen?
– Är du grym på byggkonstruktioner eller har förutsättningarna för att bli det?
– Vill du jobba på en arbetsplats där vi har roligt och tar hand om varandra?
– Vill du jobba i ett team med driv och hög kunskap?
– Är ditt svar JA på dessa frågor har vi tjänsten för dig!

Din personlighet är det viktiga för oss. Vi söker dig som lockas av utmaningen att vara en del av en modern verksamhet i stark tillväxt där du tillsammans med dina kollegor arbetar i spännande och utmanande projekt där kvalitét och kundnöjdhet står i fokus. Vi är ett expansivt företag som drivs av ständig utveckling där vi satsar på våra medarbetare och det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som vår nya medarbetare. Vi ser framemot vår fortsatta resa och hoppas du vill vara med på det tåget!

Placeringsort: På något av våra kontor i antingen Smålandsstenar, Göteborg eller Eslöv
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Hur går vi vidare?
I denna rekrytering samarbetar J3M med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 11 juli men vi arbetar med löpande urval så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Pepin på telefonnummer 0370-510566 [email protected]