Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Konstruktionschef till J3M

J3M är ett stålbyggnadsföretag som bygger på kunskap. J3M gillar att se på saken ur en evolutionär aspekt. Förändringar är inte ett hinder, utan en möjlighet att utvecklas till det bättre. Genom evolution har J3M utvecklats från kunskapsbaserad projektledning till att vara helhetsleverantör av stålkonstruktion, från projektering till montage. J3M står för planering och struktur vilket leder till utveckling med tydliga resultat. Ordning och reda är ett signum som gör att J3M är en aktör att lita på. J3M skapar fundament i byggprojekt genom stålkonstruktioner som bygger på stor branschkunskap och utveckling med stora ambitioner. Läs gärna mer om oss på https://j3m.se/

Är du personen som har ett genuint intresse och även erfarenhet av konstruktionsarbete och vill jobba på ett företag som präglas av nytänk, framåtanda och frihet under ansvar för dig som medarbetare? Då tycker vi du ska läsa vidare för det kan vara så att du är vår nya kollega i rollen som konstruktionschef!

Hur kommer dina arbetsdagar se ut? 
I rollen som konstruktionschef kommer du tillsammans med ditt team driva era gemensamma projekt. Du kommer driva, utveckla och följa upp arbetet på avdelningen och arbeta tätt tillsammans med ditt team där du styr riktningen på avdelningen. Som konstruktionschef brinner du för att optimera och hitta enkelheten i komplexa konstruktioner genom att nyttja normerna på ett optimalt vis och du har ett stort intresse för förbättring och utveckling av konstruktionslösningar. Du ansvarar för och driver arbetet med att skapa förutsättningarna för en optimal konstruktion.

Du kommer arbeta tätt med övriga funktioner på företaget, framför allt med projektledare, projektörer, säljare och montageledare och du kommer även bistå projekterings- och säljavdelningen med teknisk kompetens. 

Kommer du trivas i denna tjänst?
För att du ska trivas och lyckas i denna tjänst tror vi att du som person beskriver dig själv som positiv, initiativtagande och effektiv och du trivs i en miljö som präglas av dynamisk utveckling. Vi ser gärna att du ständigt strävar efter att utveckla dig själv, dina kollegor och de dagliga arbetssätten för dig och avdelningen. Du kommer att vara en viktig spelare i vårt team och därför är det betydelsefullt att du trivs med att dela med dig av din kunskap och erfarenheter samtidigt som du är mottaglig för nya infallsvinklar från dina kollegor. Vidare har du en förmåga att se en enkelhet och ett samband i komplexa projekt och frågor och du trivs med en vardag som kännetecknas av struktur och planering. Du kännetecknas av att ha ett driv, engagemang och ett sinne för problemlösning i de projekt du tar dig an. Du hanterar såväl svenska som engelska i tal och skrift. 

Erfarenhetsmässigt ser vi att du har en bakgrund med arbete med konstruktion inom bygg och du har en talang för enkelheten i komplexitet, effektivisering, optimering och struktur. Om du har högskole- eller civilingenjörsexamen eller annan lämplig utbildning är det meriterande. Vidare har du lätt för siffror, logik och ett intresse för konstruktioner och hållfasthet. Hos oss kommer du att få möjlighet att växa in i rollen i ett nära samarbete med dina kollegor.

Antar du utmaningen?
– Är du grym på byggkonstruktioner och nu vill fortsätta utvecklas?
– Vill du jobba på en arbetsplats där vi har roligt och tar hand om varandra?
– Vill du jobba i ett team med driv och hög kunskap?
– Är ditt svar JA på dessa frågor har vi tjänsten för dig!

Din personlighet är det viktiga för oss. Vi söker dig som lockas av utmaningen att vara en del av en modern verksamhet i stark tillväxt där du tillsammans med dina kollegor arbetar i spännande och utmanande projekt där kvalitét och kundnöjdhet står i fokus. Vi är ett expansivt företag som drivs av ständig utveckling där vi satsar på våra medarbetare och det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som vår nya medarbetare. Vi ser framemot vår fortsatta resa och hoppas du vill vara med på det tåget!

Placeringsort: På något av våra kontor i antingen Smålandsstenar, Göteborg eller Eslöv
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Hur går vi vidare?
I denna rekrytering samarbetar J3M med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 11 juli men vi arbetar med löpande urval så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Pepin på telefonnummer 0370-510566 [email protected]