Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

HESTRAVIKEN AB

Kock till Hestraviken

Mitt i den täta Smålandsskogen med en underbar utsikt över Algustorpasjön och Isaberg ligger Hestraviken hotell & konferens. En idyll med Nissan rinnande genom tomten, en vacker trädgård, små röda timmerhus och ståtliga trävillor med anor från tidigt 1900-tal. Köket är hjärtat på Hestraviken och överraskar med ljuvlig mat tillagad och anrättad med hög ambition. Fräscha säsongsanpassade råvaror som gärna är från trakten och naturens eget skafferi. Matlagningen har rötterna i den Svenska traditionen och hämtar inspiration från medelhavskosten. Desserterna är ett signum som får lite extra kärlek. Familjen Hellström har i tre generationer drivit och utvecklat hotellet vid Isaberg i Småland till ett gemytligt hotell för både avkoppling och aktiviteter. Läs gärna mer om oss på hestraviken.se

Dags att hugga in för nu söker vi en kock som med passion för matlagning och framförallt det varma köket som vill stärka vårt duktiga köksteam på Hestraviken! Har du slipat knivarna och är redo att bli en del av vårt team?

Vad kommer vara på din meny som kock och vad önskar vi att beställa av dig? 
Som kock hos oss kommer du arbeta med det varma köket, alltså huvudrätter, vår á la carte och lunch. Du kommer även arbeta med såväl preparering av frukost till våra hotellgäster. Grunden i vår matlagning är den svenska mattraditionen som vi givetvis har utvecklat till en modern tappning. Hållbarhet och att arbeta med råvaror efter säsong är något som ligger oss varmt om hjärtat.

Vi söker dig med yrkesstolthet och passion för matlagning som kan vara med och stärka vårt duktiga köksteam. Du är en teamplayer som med ditt genuina matintresse vill bidra med ditt engagemang och din passion hos oss. Du trivs i en verksamhet med en familjär kultur, delvis högt tempo och är inte rädd för utveckling och förändring. Vidare är ord som ansvarsfull, strukturerad och noggrann något som beskriver dig.

Du har bakgrund i en relevant yrkesutbildning och tidigare yrkeserfarenhet inom branschen, antingen från restaurang eller inom exempelvis storkök eller som kock inom den offentliga sektorn. Du innehar B-körkort och bil då de kollektiva pendlingsmöjligheterna är begränsade. Dina svenska kunskaper är goda i både tal och skrift och du har även goda kunskaper i engelska. 

Anställningsgraden är 100% och arbetstiderna är varierande då du kommer arbeta både dagtid, kvällar och helger. Vi ser gärna att du kan börja hos oss i Maj eller början på Juni.

Vi kan erbjuda dig en utvecklande tjänst där du kommer arbeta i ett familjärt och engagerat köksteam om åtta personer. Vi är en trygg, stabil och genuin arbetsgivare som är måna om att må bra och utvecklas tillsammans.  

I denna rekrytering samarbetar Hestraviken med OnePartnerGroup. Löpande urval så tveka inte att visa ditt intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson, [email protected]