Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

IT-tekniker till Gislavedshus

AB Gislavedshus är till 100% ägt av Gislaveds Kommun och vi äger och förvaltar idag ca 2.300 lägenheter, ett antal affärs- och kontorslokaler, serviceanläggningar, förskolor, garage samt carportar och liknande. Idag bor cirka 4.400 personer i Gislavedshus lägenheter. Det innebär att ca 15% av Gislaveds Kommuns invånare bor hos oss. Vi erbjuder stor variation i vårt boendeutbud: från små radhus till det högsta huset i Gislaved centrum som är hela sju våningar högt.

Vi utökar nu vår verksamhet där vi vill fortsätta utvecklas och jobba mer med digitalisering av våra tjänster, såväl internt som externt. Vill du vara med på denna resa och arbeta med varierande uppgifter kopplat till IT där du kommer kunna vara med och forma din nya tjänst? Då kanske du är vår nya IT-tekniker! 

Dina arbetsuppgifter
Som IT-tekniker hos oss på Gislavedshus kommer du ha varierande och spännande arbetsdagar där den ena dagen inte kommer vara den andra lik. Du kommer arbeta med både operativt och strategiskt IT-stöd internt och externt med målet att utveckla vårt digitala arbete och IT-strategi. Dina arbetsuppgifter kommer därför bland annat inkludera arbete med
– IT/nätverk där du kommer sätta upp samt sköta egna LAN med tillhörande säkerhetslösningar
– digital lagring, åtkomst och backup
– systemlösning för hemsida och appar
– API och dess kopplingar mellan olika system
– systemlösningar för överordnade larm-, passage-, och nyckelsystem samt analyser och insamlingar
– tele/data för passage och hissar

Du kommer således jobba med den löpande IT supporten och underlätta för såväl medarbetare som hyresgäster men även utveckling av vårt digitala arbete.

Din profil
För att du ska trivas i denna roll ser vi att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter där du har kunskaper inom nätverk/LAN. I bagaget har du sedan tidigare en utbildning med inriktning IT. Som person beskriver du dig som ansvarstagande, självgående och driven där du har viljan att lära dig nya saker och tekniker för utveckla våra tjänster. Att kunna ge god service är något du brinner för och du är prestigelös samt en naturlig problemlösare. Därför är din förmåga till samarbete och god kommunikation såväl internt som externt betydelsefullt för att du ska trivas i denna roll. Svenska hanterar du i tal och skrift och du innehar B-körkort. 

För att sammanfatta; är du en ansvarstagande, utvecklingsbenägen och prestigelös IT-tekniker som är redo för nästa utmaning så är detta tjänsten för dig! Vi kan erbjuda dig en utvecklande roll i en verksamhet där vi kommer satsa mycket på IT och digitalisering. Vill du vara med på vår fortsatta resa?

Placeringsort: Gislaved
Omfattning: Heltid
Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar Gislavedshus med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 14 mars men vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alexandra Pepin på telefonnummer 0370-510566 alt. [email protected]onepartnergroup.se.