Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Inköpare till J3M

J3M är ett stålbyggnadsföretag som bygger på kunskap. J3M gillar att se på saken ur en evolutionär aspekt. Förändringar är inte ett hinder, utan en möjlighet att utvecklas till det bättre. Genom evolution har J3M utvecklats från kunskapsbaserad projektledning till att vara helhetsleverantör av stålkonstruktion, från projektering till montage. J3M står för planering och struktur vilket leder till utveckling med tydliga resultat. Ordning och reda är ett signum som gör att J3M är en aktör att lita på. J3M skapar fundament i byggprojekt genom stålkonstruktioner som bygger på stor branschkunskap och utveckling med stora ambitioner. Läs gärna mer om oss på https://j3m.se/

Utmanas du av att göra inköp, ha kontroll och säkerställa materialinköp och leveranser? Har du drivet och viljan att förhandla fram de bästa lösningarna för J3M och våra leverantörer? Vill du jobba på ett företag som präglas av utveckling, framåtanda och frihet under ansvar för dig som medarbetare? Då tycker vi du ska läsa vidare för det kan vara så att du är vår nya kollega i rollen som inköpare!

Hur kommer dina arbetsdagar se ut? 
I rollen som inköpare arbetar du tätt tillsammans med övriga teammedlemmar i projektet där du ansvarar för att se till att de leveranser som krävs kommer i korrekt utförande, i rätt mängd, till rätt pris och till  rätt tid och plats. Du ska ha känsla för hur vi bygger långvarigt goda relationer till våra leverantörer i kombination med att du säkerställer att leverantören håller högsta kvalitet och har ett konkurrenskraftigt pris. Du har en roll som inkluderas i projektets olika skeden och jobbar med varierande uppgifter såsom anbudsförfrågningar, utvärderingar och beställningar, upprättande av avtal, inköps- och leveransplanering, inköp av material och underentreprenader samt kvalitetsrevisioner och leverantörsutveckling. I rollen ingår även att vara uppdaterad om marknadsläge, prisbild och olika leverantörer i Sverige men även internationellt.

Kommer du trivas i denna tjänst?
För att du ska trivas och lyckas i denna tjänst tror vi att du som person beskriver dig själv som lösningsorienterad, initiativtagande och som en relationsskapande person, både mot interna och externa kontakter. Du kännetecknas av att ha ett driv, engagemang och ett sinne för problemlösning i de projekt du tar dig an. Du trivs i en miljö som präglas av dynamisk utveckling där du har en god teknisk förståelse. Vidare trivs du i en vardag som kännetecknas av struktur, planering samt ordning och reda där du drivs av utmaningen att hitta smarta inköpslösningar. Du är såväl en god lagspelare som en person som trivs att arbeta självständigt. Du hanterar såväl svenska som engelska i tal och skrift och du innehar körkort.

Det viktiga är inte din erfarenhet utan dina möjligheter och förutsättningar för att bli en riktigt duktig inköpare. Om du har erfarenhet från byggbranschen, antingen i en roll som inköpare eller annan funktion såsom exempelvis arbetsledare, platschef, projektingenjör eller liknande är det meriterande. Det kan också vara så att du har erfarenhet av inköpsarbete i någon annan bransch än just byggbranschen. Det är även en fördel är om du har ett tekniskt intresse och förståelse. Men som sagt är det dina personliga egenskaper och förutsättningar som är viktigast så känner du att du vill och tror att du kan bli en grym inköpare så kan vi ha tjänsten till dig. Målet i ditt arbete alltid vara att förhandla fram den bästa lösningen för J3M och våra leverantörer. 

Nu kanske din fråga är "vad kan ni erbjuda mig då?"
Din personlighet är det viktiga för oss. Vi söker dig som lockas av utmaningen att vara en del av en modern verksamhet i stark tillväxt där du tillsammans med dina kollegor arbetar i spännande och utmanande projekt där kvalitét och kundnöjdhet står i fokus. Vi är ett expansivt företag som drivs av ständig utveckling där vi satsar på våra medarbetare och det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som vår nya medarbetare. Vi tillser att du får den utbildning och coachning som du behöver. Du kommer arbeta tätt tillsammans med övriga medarbetare i teamet och tillsammans driver vi våra projekt framåt. Vi ser framemot vår fortsatta resa och hoppas du vill vara med på det tåget!

Placeringsort: På något av våra kontor i antingen Smålandsstenar, Göteborg eller Eslöv
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Hur går vi vidare?
I denna rekrytering samarbetar J3M med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 11 juli men vi arbetar med löpande urval så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Pepin på telefonnummer 0370-510566 [email protected]