Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Happy Småland AB

Influencer till Gislaved

Happy Småland jobbar med digital marknadsföring. De bygger exempelvis hemsidor till företag och de driver även många hemsidor och webbportaler i egen regi. Deras kunder finns främst inom Sveriges gränser. Många håller till i Gnosjöregionen men de har även en hel del större kunder utanför Småland. Där är det ofta sökmotoroptimering samt portaler som de hjälper till med.

Brinner du för Gislaved och är ute efter att jobba extra? Då är detta ett perfekt jobb för dig! Just nu söker vi en Influencer åt vår kund där du får möjlighet att få leva ut din kreativitet och lyfta fram senaste nytt om Gislaved! 

Vad kommer du att göra som Influencer?
Nu under maj månad kommer det lanseras en lokal hemsida som handlar om Gislaved. Hemsidan ska vara en plattform med bland annat senaste nytt om Gislaved samt kommande aktiviteter och happenings, artiklar och inlägg om företag i Gislaved med mera. Här är tanken att du får vara med och forma, designa, bygga upp och uppdatera hemsidan med intressant och inspirerande innehåll. Utöver det får du fria händer att leva ut din kreativitet genom att fota, filma och publicera inlägg på sociala medier för att hålla invånarna uppdaterade på senaste nytt i Gislaved! 

Fler spännande uppdrag för dig blir att: 

  • Besöka lokala företag och skapa korta inlägg.
  • Uppdatera bilder och videos på Instagram och Facebook
  • Sprida inlägg och kalenderposter i sociala kanaler
  • Svara på kommentarer på sociala kanaler 
  • Hantera telefonsamtal och mail
  • Vidarebefodra leads till Happy Småland

Är du den som kommer trivas i rollen?
För att trivas i rollen är du som person driven, kreativ och har en passion för sociala medier och digital marknadsföring. Som person är du nyfiken, engagerad och har lätt för att bygga nätverk. Vidare gillar du att ta egna initiativ och arbeta självständigt.
Du är kommunikativ och organiserad med ett öga för både helhet och detaljer. Utöver det gillar du att vara uppdaterad på vad som händer och tar gärna reda på senaste nytt. Ingen tidigare erfarenhet krävs. 

Krav:

  • Bor i Gislaved

Meriterande

  • Körkort

Placeringsort: Flexibelt, en del på kontoret i Smålandsstenar men mestadels självständigt hemifrån. 
Tillträde: Snarast möjligt
Omfattning: Deltid
Visstidsanställning: 50 h/månaden som du fördelar hur du vill och du arbetar när du vill.

Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos Happy Småland. Som konsult på OnePartnerGroup kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Happy Småland har valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search- och kandidatansvarig Stina Runesson, [email protected] alt 0371-394101.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Varmt välkommen med din ansökan!