Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

TRIOWORLD SMÅLANDSSTENAR AB

Industrielektriker till Trioworld

 Är du intresserad av att arbeta i en maskinpark som innehar en hög grad av automation i moderna lokaler på ett anrikt bolag? Läs då vidare för nu söker Trioworld nya industrielektriker till verksamheten i Smålandsstenar, är du den vi söker?

Trioworld är ett svenskt företag som har sina rötter i Småland. Under de senaste femtio åren har de vuxit från det lilla bolaget i Smålandsstenar till att bli en av Europas ledande producenter av polyetenfilm. Idag finns dem i tio länder och har drygt 1200 medarbetare.

 

Dina arbetsuppgifter
Trioworld står nu inför många intressanta utvecklingsspår där du i din roll som industrielektriker kommer att vara en viktig del i arbetet för att slutföra dessa. Du kommer få utlopp för din kunskap och kreativitet då du kommer att vara delaktig i projekt där du självständigt leder processen. Visst låter det spännande?

El-avdelningen består i dagsläget av cirka 10 medarbetare. Tillsammans servar och stödjer gruppen produktionen samt ansvarar för att underhåll och projekt sköts enligt plan. Ditt arbete sker även i nära samarbete med underhållstekniker, produktionstekniker och övrig produktion.

I rollen ingår bland annat att:
– Uppdatera, utveckla och förbättra det förebyggande underhållet
– Elektriskt underhåll av produktionsutrustning och dess ingående komponenter
– Nå högsta möjliga tillgänglighet i vår maskinpark tillsammans med våra operatörer och processtekniker
– Felsökning och reparation.
– Ritningsläsning
– Delta i förbättringsarbete

Placeringsort: Smålandsstenar
Arbetstid: Dagtid
Tillsättning: Enligt överenskommelse

Vem är du?
Du har gymnasial utbildning inom el med inriktning mot industri eller automation. Vi ser att du har erfarenhet och kunskap av liknande arbetsuppgifter, gärna från processindustrin. Det är önskvärt om du har erfarenhet av arbete med styrsystem och drifter.

Du har ett stort intresse för teknik och du har en bra förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Som person tror vi att du är kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Du har lätt för att samarbeta och tar till dig av andras kunskaper lika mycket som du gärna delar med dig av dina egna. Du gillar att ställas inför problem och hitta lösningar. Då lösningen inte alltid är enkel krävs att du är tålmodig och kreativ i ditt sätt att vara. 

Vad kan Trioworld erbjuda dig?
Trioworld en stor enhet med ca 300 medarbetare. De har en god blandning av kompetenser och egenskaper vilket bidrar till en spännande arbetsmiljö. Där möts ingenjörer, operatörer, säljare, ekonomer och många andra kompetenser i en miljö där eget driv är en självklarhet, goda idéer lyssnas på och kreativa lösningar tas tillvara. De är aktiva i sina roller där flexibilitet och varierande arbetsuppgifter är vardag. Hos dem har alla möjlighet att växa och utvecklas professionellt. De är långsiktiga i de satsningar de gör både i produktionen och i sin personal och nu hoppas vi att du vill bli en del av deras team!

I denna rekrytering samarbetar Trioworld med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 28 februari. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén via [email protected]
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Produktionstekniker till Pipelife

Produktionstekniker till Pipelife

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Herrljunga | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionstekniker till Pipelife

Produktionstekniker till Pipelife

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionstekniker till Pipelife

Produktionstekniker till Pipelife

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Ulricehamn | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker operatörer inom glasindustrin!

Vi söker operatörer inom glasindustrin!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.