Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

TRIOWORLD SMÅLANDSSTENAR AB

Gruppledare inom El till Trioworld

I över 50 år har Trioworld varit ledande inom plastförpackningslösningar. Vi består av 17 företag med mer än 1 500 medarbetare och vi har en omsättning på över 6,8 miljarder kronor. Vi är baserade i Smålandsstenar och driver produktionsanläggningar i Sverige, Danmark, Nederländerna, England och Frankrike. Våra produkter säljs över hela världen. Läs mer om oss på vår hemsida, https://www.trioworld.com/sv/ 

Dina arbetsdagar hos oss
Tillsammans med vår teknik- och underhållsavdelning kommer du bli en viktig pusselbit för att bidra till att nå en högre tillgänglighet i våra produktionslinjer.
I din roll ansvarar du för att den dagliga styrningen och fördelningen av arbete fungerar på ett effektivt och konstruktivt vis. Du har en helhetsblick över hur dagen ser ut och genomför nödvändiga omfördelningar av arbetskraft utefter vår produktions behov.

Övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Delta i planeringsmöten
  • Leda förbättrings och 5S-arbeten på avdelningen
  • Framtagande av rutiner i samverkan med kollegor på avdelningen

I rollen är det du som ansvarar för det elektriska underhållet på vår kylanläggning och tryckluftsanläggning.

Kompetenskrav
Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning med dig i bagaget, även om det inte är ett absolut krav.
Genom din tidigare erfarenhet har du en förståelse och kunskap för hur arbetet på en el- avdelning bedrivs på ett strukturerat vis. Utöver det så ser vi det meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med 5S. 
Kanske har du arbetet med samordning eller arbetsledning tidigare, med fördel inom processindustrin.
Du är trygg i din användning av Office-paketet.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är intresserad av att ta nästa steg i din karriär inom industrin och är intresserad av en mer samordnande funktion. Din tekniska kompetens värderas högt men väsentligt för oss är även att du som person har en förmåga att se helheten, är strukturerad och även har en förmåga att snabbt ställa om och prioritera annorlunda ifall omständigheterna kräver det. Eftersom du kommer att arbetsleda och interagera med flera olika funktioner är det viktigt att du som person är lyhörd och relationsorienterad samtidigt som du inte tvekar inför att fatta beslut och delegera arbete till andra.

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss erbjuds du en tjänst i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik. Vi är snabbfotade och gillar att vara med där det händer. Vi erbjuder samtliga anställda goda löneförmåner och är duktiga på att i vardagen finna utrymme för att uppmärksamma både prestationer och högtider. Vi har även en aktiv personalklubb som kontinuerligt anordnar events där du tillsammans med både kollegor och familj kan delta i det som anordnas. Vi är en stor arbetsplats där du i ditt dagliga arbete kommer att träffa många olika kollegor. Vi är duktiga på att samarbeta och prestigelösa till vår natur och vi vågar lova att du både kommer att utvecklas personligt och yrkesmässigt om du hoppar på den här möjligheten.

Visst låter det intressant?
I denna rekrytering samarbetar Trioworld med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på [email protected] alt 0371-394101.

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Personlig servicetekniker Volvo Polestar Renault

Personlig servicetekniker Volvo Polestar Renault

Bilbolaget Nord AB - Umeå | Västerbottens län, Umeå | Bygg/anläggning/hantverk

Statkraft söker Drift och Underhållstekniker, Indalsälven

Statkraft söker Drift och Underhållstekniker, Indalsälven

Statkraft Sverige AB | Jämtlands län, Östersund | Bygg/anläggning/hantverk

Markarbetare till Tung Maskinteknik

Markarbetare till Tung Maskinteknik

OnePartnerGroup Hälsingland AB | Västernorrlands län, Sundsvall | Bygg/anläggning/hantverk

Hjullastarförare och grävmaskinist sökes till Malmö!

Hjullastarförare och grävmaskinist sökes till Malmö!

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 27 mars. Skynda dig att söka!