Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

TRIOWORLD SMÅLANDSSTENAR AB

Group Controller till TrioWorld

I över 50 år har TrioWorld varit ledande inom plastförpackningslösningar. Vi består av 17 företag med mer än 1 500 medarbetare och vi har en omsättning på över 6,8 miljarder kronor. Vi är baserade i Smålandsstenar och driver produktionsanläggningar i Sverige, Danmark, Nederländerna, England och Frankrike. Våra produkter säljs över hela världen.

Är du en analytisk och sifferintresserad person som vill jobba i en internationell koncern? Då har vi tjänsten för dig då TrioWorld som nu söker en Group controller! Är du vår nya medarbetare?

Din roll som Group Controller:
Som Group Controller kommer du få möjligheter att jobba brett och omväxlat inom ekonomi och du arbetar med TrioWorlds huvudkontorsenheter samt Reviva Plastics AB.
Ditt uppdrag är att vara ett stöd till koncernekonomifunktionen genom att se till att ekonomiska mål följs upp samt att eventuella åtgärder vidtas och därefter utvärderas.  I rollen ingår även att upprätta månadsbokslut, förbereda koncernbokslut för extern revision och administrera och utveckla koncernkonsolideringssystemet. Du ingår i koncernekonomiavdelningen och arbetar tätt ihop med Group CFO och Head Office Accountant. Du rapporterar direkt till CFO. 

Exempel på fler av dina huvudsakliga arbetsuppgifter/ansvarsområden är: 

  • Analysera och beräkna justeringar så att resultatet är korrekt.
  • Kommunicera med ekonomiansvariga gällande uppdateringar av de senaste redovisningsreglerna samt att rapporter och deadlines lämnas in i tid.
  • Se till att koncernredovisningsprinciperna är uppdaterade och efterföljs.
  • Administrera och rapportera till huvudkontoret.
  • Stödja koncernens CFO i andra dagliga uppgifter.

Din profil:
För att du ska trivas i denna roll ser vi att du är en analytisk och nyfiken person som har ett intresse av ta reda på fakta och kunna tillämpa det i vår verksamhet. Du trivs att arbeta självständigt men även tillsammans med dina kollegor både lokalt och globalt där du har förmågan att kommunicera med tydlighet gentemot dina kollegor. Du är driven och genom din naturliga förmåga skapar du goda interna såväl som externa relationer. Andra viktiga egenskaper är din flexibla förmåga och din prestigelöshet. Du vågar ta ansvar för dina arbetsuppgifter och har en god struktur i ditt arbete. I samband med det trivs du att arbeta utefter deadlines där det är viktigt för dig att bli klar under rätt tid. 

Du bör ha erfarenhet från liknande roller tidigare där du har med dig goda kunskaper inom redovisning och controlling med en god analytisk förmåga och förståelse för ekonomiska flöden. Du trivs att arbeta i system och har god erfarenhet av det.  Att se hur siffror påverkar verksamheten och vad det ger för konsekvenser är något du drivs av och vi ser därför att du har en god sifferkänsla och har mycket goda kunskaper i Excel och PowerPoint då det är ett hjälpmedel som du kommer använda mycket. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande:

  • Erfarenhet av IBM Cognos Controller eller Frango
  • Erfarenhet av OLAP datawarehouses
  • Kunskaper om IFRS och/eller K3 och GAAP

Placeringsort: Smålandsstenar men med möjlighet att arbeta hemifrån en gång i veckan.
Omfattning: 100 % 
Tillgänglighet: Snarast möjligt

Vi erbjuder dig en självgående roll med möjlighet att forma efter behov. Som medarbetare på TrioWorld blir du en del av ett företag som aldrig slutar att utvecklas, som vill bidra till att skapa hållbara lösningar, minska klimatpåverkan och göra produkter effektivare och säkrare. Re-thinking plastic, vår tagline, sänder en tydlig signal om vårt starka engagemang för hållbarhet. Vill du vara med på vår utvecklingsresa? Då är du varmt välkommen till oss!

Låter det spännande? 
I denna rekrytering samarbetar TrioWorld med OnePartnerGroup. V. 29- V.32 har vi semester vilket gör att processen kommer fortsätta först efter det. Du är självklart varmt välkommen med din ansökan för tjänsten under denna tiden! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på [email protected] alt 0371-394101.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinoperatör till Dalstorp

Maskinoperatör till Dalstorp

Primo Sverige AB | Västra Götalands län, Svenljunga | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Debe Flow Group AB | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Bearbetningscenter i Västernorrland AB | Västernorrlands län, Kramfors | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.