Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Gislaved Energi

Elkraftstekniker till Gislaved Energi


Vi på Gislaved Energi fortsätter utvecklingen mot en hållbar och klimatvänlig framtid och vi söker nu en elkraftstekniker. Hos oss är ledorden Närmare, Enklare och Snabbare och vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en spännande bransch med goda utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Gislaved Energi Koncern AB är ett helägt dotterbolag av Gislaved kommun via moderbolaget Gislaveds Kommunhus AB. Gislaved Energi Koncern AB består i sin tur av två dotterbolag, Gislaved Energi AB och Gislaved Energi Elnät AB. Verksamheten i Gislaved Energi Elnät AB omfattar distribution av el inom delar av Gislaveds kommun medan dotterbolaget Gislaved Energi AB bedriver elproduktion genom eget vattenkraftverk, solceller och är delägare av vindkraftverk. Vi är även elhandlare och har fjärrvärme, energitjänster samt gatubelysning i vår produktportfölj inom Gislaveds kommun. Vi är idag 22 anställda och omsätter 130 miljoner kronor och levererar 160 GWh el och 45 GWh värme. Läs gärna mer om oss på gislavedenergi.se

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete som elkraftstekniker kommer du driva och delta i utvecklingen gällande elkvalitet och eldistribution inom vårt lokalnät 0,4 kV – 10 kV. Detta ansvar omfattar följande arbetsuppgifter:
– Projektledning och bistå med kompetens kring elnätsprojekt.
– Utföra nätberäkningar, analyser och bistå med elkvalitetskompetens i projekt gällande exempelvis nyanslutningar och reinvesteringar.
– Ansvara för- och utföra dokumentation av elnätet med hjälp av CAD.
– Kontakt med myndigheter gällande rapporter inom elnät samt ansvar för mätvärden och energimätare.

Din profil
Med din initiativförmåga, självständighet och samarbetsförmåga ser vi att du kommer lyckas i tjänsten. Vidare är du ansvarstagande, strukturerad och vågar fatta beslut inom dina befogenheter. Du värdesätter ett bra bemötande och håller god kontakt med kollegor och kunder.

I rollen ansvarar du för elkvalitet och vi söker dig som har förståelse för hur ett elnät fungerar och som trivs att arbeta med komplexa frågeställningar och analyser. Vidare har du ett tekniskt intresse samt ett intresse för frågor kopplade till el och energi.

Du har utbildning inom elkraft på lägst gymnasienivå och det är meriterande om du tidigare har arbetat inom elkraftsbranschen. Du innehar B-körkort samt behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Placeringsort: Gislaved
Arbetstid: Dagtid
Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse

Vi erbjuder dig:
– Att vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät
– Möjlighet att ta stort ansvar och utvecklas i din yrkesroll
– En spännande och omväxlande vardag där varje dag är unik
– Att arbeta på ett bolag som inte är så konjunkturkänsligt
– Generöst friskvårdsbidrag så att du kan hålla energinivån uppe
– God teamkänsla i ett härligt gäng där våra anställa känner stolthet av att jobba tillsammans!

Detta är en rekrytering där du anställs inom Gislaved Energi.
I denna rekrytering samarbetar Gislaved Energi med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 2 februari men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. [email protected]

Fler jobb inom IT/Teknik

Junior frontend-utvecklare till Metaforce

Junior frontend-utvecklare till Metaforce

Stockholms län, Stockholm | IT/Teknik

Ledigt jobb som IT-konsult till företag i Göteborg

Ledigt jobb som IT-konsult till företag i Göteborg

Västra Götalands län, Göteborg | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 3 februari. Skynda dig att söka!
Test and Validation Manager to SVP Worldwide

Test and Validation Manager to SVP Worldwide

SVP Worldwide | Jönköpings län, Jönköping | IT/Teknik

Sommarjobbare till Mobylife i Ljungby!

Sommarjobbare till Mobylife i Ljungby!

Mobylife Ljungby AB | Kronobergs län, Ljungby | IT/Teknik