Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ekonomiassistent till Draken i Reftele

Draken i Reftele är en modern och bred leverantör inom plastindustrin som erbjuder högkvalitativa produkter inom extrudering, konvertering och flexotryck – allt under samma tak. Våra produktområden omfattar framställning av industriförpackningar och teknisk film. All vår produktion sker i Reftele och vi omsätter ca 100 miljoner och är ca 35 anställda. Draken har som uttalat mål att vara ett världsklassföretag. Produktion i världsklass, leveranser i världsklass, kundservice i världsklass. Genom ett målmedvetet och systematiskt arbete kombinerat med engagemang, kunskap och ödmjukhet tror vi att vi kan uppnå vårt mål. Endast världsklass är gott nog.

Trivs du som fisken i vattnet med ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter och har du svart bälte i struktur, ordning och reda? Trivs du i en roll där det händer mycket och är högt tempo emellanåt? Då kan du vara vår nya medarbetare i rollen som ekonomiassistent! 

Vad kommer du göra hos oss?
I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, redovisning, intrastat samt skatte- och momsarbete. Du kommer förbereda inför bokslut som sedan görs av koncernen. Vi ser att du med tiden kommer växa i din roll och arbeta med andra arbetsuppgifter också, exempelvis lönehantering. 

Vem är du?
För att du ska trivas och växa tillsammans med oss så ser vi att du som person är driven, ansvarstagande och framåt i ditt sätt. Du trivs med struktur och är noggrann med dina arbetsuppgifter. Siffror är något du älskar och du ser framemot att arbeta med våra affärs- och ekonomisystem. Du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och känner nu att du vill testa dina vingar hos oss. Svenska hanterar du mycket gott i såväl tal som skrift. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi är ett gott gäng som trivs tillsammans och vi önskar givetvis att du också har god social förmåga och ett positivt förhållningsätt i samarbete med oss, med kunder och leverantörer. Vi har ett öppet arbetsklimat präglat av hjärtlighet och värme med bibehållen fokus på affärsmässighet och kvalitet. 

Placeringsort: Reftele
Omfattning: 50% initialt men troligtvis mer framöver
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare planeras övergå till en anställning hos Draken i Reftele. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med oss. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 3 oktober men vi tillämpar löpande urval och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jaana Fransson via [email protected]