Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

DEMEX AB

Ekonomiansvarig till Demex

Demex erbjuder helhetslösningar inom områdesskydd samt säkerhetsprodukter. Genom ett brett produktsortiment, hög leveranssäkerhet och personlig service skapar vi lönsamhet för våra kunder. Vi tror att ärlighet är det bästa sättet att behandla kunder, leverantörer och affärskontakter. Vi kompromissar inte med vår integritet eller etik till förmån för vinst. Vi tror på värdet av att hjälpa andra och vi kommer alltid att sträva efter att hjälpa våra anställda, affärskontakter och vårt samhälle. I Sverige finns dem placerade i Smålandsstenar men har också verksamhet i Polen och Frankrike. 

Om rollen: 
I rollen som ekonomiansvarig hos oss är få dagar den andra lik. Du kommer givetvis att ha återkommande uppgifter men vi är en växande koncern med tydligt affärsfokus där beslutsvägarna är korta och det händer därmed mycket varje dag. Ditt huvudansvar kommer att bestå av bland annat redovisning, uppföljning, avstämningar och ekonomistyrning. Du kommer att ingå i ett team om tre personer och du rapporterar till VD.

Exempel på ytterligare arbetsuppgifter är: 

  • Månads- och årsbokslut 
  • Budget och prognosarbete
  • Controlleruppgifter kopplade till resultat- & balansräkning
  • Diverse administrativa arbetsuppgifter

Din profil:
För att trivas i rollen är du en person som värdesätter struktur och noggrannhet i ditt arbete samt trivs med att arbeta mestadels självständigt men även i team med kollegor. Du är analytisk och har ett siffersinne där du är bra på att kommunicera och samarbeta med dina kollegor i organisationen kring ekonomiska frågor. 

Erfarenhetsmässigt ser vi att du har en universitet- eller högskoleutbildning inom ekonomi alternativt lång erfarenhet i en liknande roll. Har du tidigare erfarenhet av controllerarbete ses det som meriterande. Ett krav är att du har erfarenhet av koncernbokslutsarbete. Vidare känner du dig bekväm att arbeta i ekonomisystem och har goda kunskaper i Excel, har du erfarenhet av Monitor är det ett stort plus. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. 

Placeringsort: Smålandsstenar 
Arbetstider: Kontorstider men de erbjuder flexibilitet
Tillträde: Omgående
Omfattning: 100 % 

Vi erbjuder dig ett varierat och stimulerande arbete i ett företag där det alltid är något nytt och spännande på gång. Vi månar om att hjälpa varandra så vill du vara delaktig i en spännande resa framåt, då kan tjänsten som Ekonomiansvarig hos oss på Demex vara din nya utmaning!

Är du nyfiken på att veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar Demex AB med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på [email protected] alt 0371-394101.

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiassistent till kortare uppdrag

Ekonomiassistent till kortare uppdrag

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Stockholm | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Erfaren ekonomiassistent rekryteras till Metrolit

Erfaren ekonomiassistent rekryteras till Metrolit

Metrolit Service AB | Stockholms län, Stockholm | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Löne- och HR administratör till vår kund i Borås

Löne- och HR administratör till vår kund i Borås

OnePartnerGroup | Västra Götalands län, Borås | Ekonomi/redovisning/inköp

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 3 oktober. Skynda dig att söka!
Kinnarps AB söker redovisningsekonom

Kinnarps AB söker redovisningsekonom

Kinnarps AB | Västra Götalands län, Falköping | Ekonomi/redovisning/inköp