Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Trialis AB

Ekonomi- & löneassistent till Trialis

Trialis AB är ett familjeföretag som ägs av Jörgen Andersson och Tomas och Kicki Kopsch. Trialis äger och driver i sin tur 10 butiker under tre varumärken, Lekia, Babya och Önska, webbutiken addelundbergs.se samt fastighetsbolaget Albe Fastighets AB. All verksamhet utgår från Gislaved, och kontoret ovanför Önska och Lekia på Storgatan i Gislaved.

Vill du arbeta i en flexibel roll där du styr över dina egna arbetstider? Har du tidigare arbetat med lönehantering och bokföring? Då kan denna tjänsten på Trialis vara precis vad du är ute efter! 

Dina arbetsdagar hos oss: 
Några av de uppgifter som kommer bli aktuella för dig är att ansvara över löpande bokföring och löner för hela koncernen. Utöver det har du även möjlighet att kunna arbeta med andra administrativa uppgifter så som att administrera vår webbshop ihop med din kollega. 

Exempel på fler av dina arbetsuppgifter är:

  • Löpande redovisning
  • Förberedelse inför bokslut
  • Avstämningar månadsvis
  • Löneutbetalare ca 40 – 50 st 

Din profil:
Vi ser att du som söker tjänsten känner dig trygg med ovanstående arbetsuppgifter och har jobbat med liknade uppgifter tidigare. Som person är du flexibel, klarar av att hantera flera uppgifter samtidigt och har en god problemlösningsförmåga. Hos oss jobbar du enligt devisen frihet under ansvar vilket gör att vi tror att struktur, noggrannhet, prestigelöshet och effektivitet är något som kännetecknar dig. Vidare trivs du med att jobba självständigt och är självgående. 

Erfarenhetsmässigt har du arbetat i liknande roll tidigare alternativt innehar en utbildning inom ekonomi. Tjänsten kräver att du har god datavana samt har erfarenhet av att jobba i fakturerings- och ekonomisystem. 

Det är ett hundvänligt kontor vilket innebär att det är anställda som tar med hundar till jobbet. Så är det så att du har hund så går det jättebra att ta med! 

Placeringsort: Gislaved
Tillträde: Snarast möjligt
Omfattning: 80 -100 %
Arbetstid: Dagtid (tiderna är flexibla)

Vi erbjuder dig en roll där du kan vara flexibel och arbeta när det passar dig, bara det är under vardagar. Du innehar en viktig nyckelroll i koncern, och får möjlighet att utveckla dina ekonomiska kunskaper. Passar ovanstående bra in på dig? Då är du varmt välkommen till oss!

Är du nyfiken på att veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar Trialis AB med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på [email protected] alt 0371-394101.

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Redovisningsekonom till Mynewsdesk

Redovisningsekonom till Mynewsdesk

Mynewsdesk AB | Stockholms län, Stockholm | Ekonomi/redovisning/inköp

Controller till PG & WIP i Åseda

Controller till PG & WIP i Åseda

PG&Wip AB | Kronobergs län, Uppvidinge | Ekonomi/redovisning/inköp

Lönespecialist till Atteviksgruppen i Jönköping

Lönespecialist till Atteviksgruppen i Jönköping

Atteviksgruppen AB | Jönköpings län, Jönköping | Ekonomi/redovisning/inköp

Redovisningskonsult till Midama Ekonomi

Redovisningskonsult till Midama Ekonomi

Midama ekonomi AB | Gävleborgs län, Ljusdal | Ekonomi/redovisning/inköp