Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

DEMEX AB

CNC-operatör till Demex

Demex erbjuder helhetslösningar inom områdesskydd samt säkerhetsprodukter. Genom ett brett produktsortiment, hög leveranssäkerhet och personlig service skapar vi lönsamhet för våra kunder. Vi tror att ärlighet är det bästa sättet att behandla kunder, leverantörer och affärskontakter. Vi kompromissar inte med vår integritet eller etik till förmån för vinst. Vi tror på värdet av att hjälpa andra och vi kommer alltid att sträva efter att hjälpa våra anställda, affärskontakter och vårt samhälle. I Sverige finns dem placerade i Smålandsstenar men har också verksamhet i Polen och Frankrike. 

Dina Arbetsuppgifter
Som CNC-operatör kommer du att ansvara för rörlasern och i arbetsuppgifterna ingår det att läsa ritningar, programmera maskinen samt att byta verktyg och övervaka. Du har ansvar för att produkten blir kapad i rätt längd samt att rapportera avvikelser.

Placeringsort: Smålandsstenar 
Arbetstider: Dagtid
Tillträde: Omgående

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av metallbearbetning och att du tidigare arbetat som CNC-operatör. Rapportering och registrering sker i monitor och därför är det bra om du även har erfarenhet av liknande affärssystem sedan tidigare. Det är meriterande om du arbetat med CAM-beredning samt om du har truckkort och traverskort. 
Som person är du strukturerad och kvalitetsmedveten och du sätter en ära i att leverera i tid. Du är noggrann har en förståelse för spillmaterial och att kapa på rätt sätt och i rätt material. Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift. 

Vad kan vi erbjuda dig? Vi är noga med att våra medarbetare känner sig trygga och får den kompetens de behöver för att kunna utföra sitt arbete på bästa sätt. Därför erbjuder vi under vecka 49 en utbildning i Italien där man får lära sig maskinen, mat och logi ingår. Är det så att du saknar truckkort eller traverskort erbjuder vi även utbildningar i dessa områden. Vi är ett företag där det alltid är något nytt och spännande på gång! Vi använder oss av de modernaste maskinerna på marknaden och vi månar om att hjälpa varandra så att alla känner sig delaktiga i en spännande resa framåt! Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar Demex med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 10 januari, men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Ida Syrén på [email protected]

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Montörer till Värnamo

Montörer till Värnamo

OnePartnerGroup GGVV AB | Jönköpings län, Värnamo | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Truckförare

Truckförare

OnePartnerGroup Östergötland AB | Östergötlands län, Mjölby | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinoperatör

Maskinoperatör

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion