Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

GISLAVED FOLIE AB

Area Sales Manager till Gislaved Folie

Inom våra produktområden har vi mycket starka marknadspositioner och ses som en av de världsledande aktörerna i respektive segment. Segment Möbel är ett av fyra segment inom Gislaved Folie, där merparten av våra plastfolier lamineras på trä som dekorativa och slitstarka ytor. Slutapplikationen finner man i såväl privata som offentliga miljöer. Vi har total kontroll över hela produktionskedjan, då såväl allt från utvecklingsarbeten som alla produktionssteg sker under samma tak.

Din roll hos oss:
Segment möbel är det segmentet som du kommer att rikta in dig på där du ingår i ett team som arbetar tätt tillsammans med medarbetare inom produktionen, produkt- och materialutveckling. Du rapporterar direkt till Marknads- och Försäljningschefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att: 

  • Sköta och ansvara för kontakterna med befintliga kunder.
  • Aktivt söka nya produktidéer och nya kunder.
  • Initiera och driva marknadsaktiviteter för att utveckla segmentets försäljning.

Är det du som kommer trivas i rollen?
För att trivas i rollen bör du ha mycket god förmåga att kommunicera, lyssna och samarbeta med personer både inom och utanför företaget. Du ska ha ett brinnande intresse för att göra affärer och vara mycket serviceinriktad. Du ska också vara utrustad med god teknisk förståelse. Du bör vara kreativ men ändå strukturerad i ditt arbetssätt.

Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du har några års erfarenhet från aktiv försäljning/kundbearbetning inom industrin (Business to Business). Har du tidigare erfarenhet ifrån möbelindustrin är det klart meriterande. 

Din placering är i Gislaved men vi räknar med att du 50 % av arbetstiden befinner dig på resande fot! Du ska alltså vara beredd att resa en hel del i det här jobbet, och då främst utanför Sveriges gränser. Detta kräver att du har god förmåga att kommunicera även på engelska. Ytterligare språk kan vara meriterande. Vi förutsätter att du kommer att vara bosatt i Gislaved eller i dess omnejd.

Vi erbjuder dig en omväxlande roll i ett stabilt och framgångsrikt företag. Vi är en världsledande aktör inom våra segment och är nu beredda att ta nästa kliv och expandera. Med ett starkt varumärke i ryggen finns det goda karriärmöjligheter för dig här hos oss på Gislaved Folie.

Visst låter det spännande?
I denna rekrytering samarbetar Gislaved Folie med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på [email protected] alt 0371-394101.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Butiksmedarbetare till Dione Kullager i Uppsala!

Butiksmedarbetare till Dione Kullager i Uppsala!

OnePartnerGroup Bemanning AB | Uppsala län, Uppsala | Marknadsföring/försäljning

Fältsäljare till Domino Sweden AB i Göteborg

Fältsäljare till Domino Sweden AB i Göteborg

Domino Sweden AB - Göteborg | Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

Innesäljare till Ramirent i Länna

Innesäljare till Ramirent i Länna

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Huddinge | Marknadsföring/försäljning

Innesäljare till Ramirent i Kungsängen

Innesäljare till Ramirent i Kungsängen

Ramirent AB - Stockholm Kungsängen | Stockholms län, Upplands Bro | Marknadsföring/försäljning