Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Rekryterare till Gävle

Är du relativt ny i din karriär som rekryterare och drivs av att skapa relationer och att arbeta med människor? Då ska du skicka in din ansökan till oss!

Ditt uppdrag
Till vår kund vi Gävle söker vi en rekryterare där du kommer att agera som kvalificerat rekryteringsstöd till chefer. Rollen innebär att ansvara för hela eller delar av rekryteringsprocessen som innefattar behovs- och kravprofilsanalys, utformning av annonser och annonseringsplan, tidplan, urval av kandidater, intervjuer, tester samt referenstagning. Vidare kommer du, efter genomförd rekrytering, följa upp och säkra kandidatupplevelsen i syfte att ständigt vara en attraktiv arbetsgivare.

Uppdraget förväntas pågå under 6 månader och kommer mestadels av tiden utföras på distans men arbete kan också förekomma ute i kundens verksamhet.

Din bakgrund
Vi ser att du har en akademisk examen inom HR eller motsvarande och minst 6 månaders arbetslivserfarenhet av rekrytering. Det är meriterande om du arbetat med kompetensbaserad rekrytering och har erfarenhet av arbete i rekryteringssystem, med fördel Visma Recruit.

För dig är skapandet av relationer, att uppnå mål samt att uppfylla kundens förväntningar viktigt. Du har ett strukturerat arbetssätt och du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska.

När du blir en av oss
Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos kunden. Som konsult på OnePartnerGroup har du kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension samt fackliga relationer och du kommer ha regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort och lång sikt. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Välkommen till oss!

Övrig information
Omfattning: Heltid
Anställningsform: 6 månader
Tillträde: Så snart som möjligt  

Ansökan
Kontakta oss gärna om du har frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!