Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Intakt AB

Intakt AB söker verkstadschef

Är du en person med ett intresse för utveckling som vill få möjligheten att påverka och förändra? Har du dessutom ett intresse av fordon? Då har du hittat rätt annons! Intakt AB, ett systerbolag till Bilbolaget Nord, bedriver skade- och lackverksamhet för personbilar i Kiruna, Gällivare, Piteå, Luleå och Skellefteå. Nu söker teamet i Gällivare en verkstadschef att ta oss till nya höjder. Vi vill tillsammans med dig bli bäst i Sverige i branschen, både när det gäller korta ledtider och nöjda kunder!

Intakt AB ägs till 51% av Persson Invest, 39% av Intakt AS samt 10% av FORDAL’s. Intakt AB är kollektivavtalsanslutna och med Persson Invest i ryggen är Intakt AB en del av en stor och seriös koncern som skapar god trygghet och bra förutsättningar för en välmående verksamhet. Med detta sagt är vi ett relativt nystartat bolag och du som har ett driv och en vilja att skapa något nytt kommer helt till din rätt hos oss, med korta beslutsvägar och möjlighet att påverka din verksamhet kan du se fram emot en utvecklande och givande roll.

Dina arbetsuppgifter: Som verkstadschef leder och coachar du en grupp på 6 personer. Ditt uppdrag blir att arbetsleda, stötta och utveckla våra skadereparatörer. Du ansvarar för att det dagliga arbetet i verkstaden fungerar och att ni når uppsatta mål. För avdelningen kommer du ha resultat- och budgetansvar. Arbetet består även av att skadebesikta bilar, skapa affärsmässiga kalkyler samt kontakt med kunder och försäkringsbolag. Vi tror att du är en person som brinner för utveckling och vi ser gärna att du bidrar till att effektivisera våra flöden. Närmsta chef blir VD och du sitter med i ledningsgruppen.

Din profil: Som person tror vi att du värdesätter kundnöjdhet, för dig är det viktigt att slutprodukten håller hög nivå och du arbetar uthålligt för att uppå dina mål. Du är coachande i ditt ledarskap och du etablerar trovärdighet hos dina medarbetare och skapar motivation hos andra. Du söker ofta nya perspektiv och idéer och initierar gärna utvecklingsinsatser. För att uppnå dina mål tar du fram realistiska planer och håller dig à jour med vad som händer genom att följa upp arbetet kontinuerligt.

Din bakgrund: För att lyckas i rollen tror vi att du har ledarerfarenhet och det är meriterande och du tidigare har haft ett ekonomiskt ansvar. Det är meriterande om du har tekniska kunskaper inom fordonsservice. Vi vill bli bäst i Sverige i branschen och ett sätt att nå dit är att arbeta mer processorienterad och mer LEAN-fokuserat. Därav är det meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med LEAN.

Placeringsort: Gällivare

Sista ansökningsdag: Söndag 26:e juni 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Intakt AB. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vänligen ta kontakt med rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) om du har frågor om tjänsten eller själva processen.

Fler jobb inom Chef/Ledning

Servicechef till MEGTEC Systems AB

Servicechef till MEGTEC Systems AB

Megtec Systems AB | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning

Xolaris söker Chief Operations Officer (COO)

Xolaris söker Chief Operations Officer (COO)

Xolaris Civil Security AB | Norrbottens län, Luleå | Chef/Ledning

Interim Business Controller till Umeå

Interim Business Controller till Umeå

OnePartnerGroup Umeå AB | Västerbottens län, Umeå | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 8 augusti. Skynda dig att söka!
Solutions Designer till TGW Logistics Group

Solutions Designer till TGW Logistics Group

TGW Logistics Group | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning