Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bussförare till Mohlins Bussar i Östergötland - flera tjänster!

Mohlins Bussar fortsätter att expandera och kommer från juni 2022 att köra linjetrafik i Östergötland med stationeringar i Finspång, Skärblacka samt Östra Husby.

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi ett stort antal Bussförare till Östergötland. Vårt primära behov finns inom linjetrafik. Alla medarbetare på Mohlins Bussar får en bra introduktion (linjekännedom, biljettmaskiner med mera).

Din profil

Våra fantastiska kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om och drivs av service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

  • Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service.
  • Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt.
  • Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt.  
  • Du har D-körkort och YKB

Anställningsform

Heltid/Deltid/Timanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Skiftgång/Lön enligt avtal

Övrig information

Vänligen uppge två referenspersoner med e-post och mobilnummer i din ansökan. Sista ansökningsdag 2022-02-13.

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på www.onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25.   

Mohlins Bussar – framgångsrikt företagande sedan 1932! Vi är ett växande trafikföretag i tredje generationen stationerade i Hälsingland, Härjedalen, Dalarna, Jämtland och Uppland. Vi är idag 500 medarbetare. ’Vårt primära mål är att vara en bra och intressant arbetsgivare samt att vi tillsammans sätter kunden i fokus. Vi verkar i en bransch där säkerhet är en av hörnstenarna vi bygger på. Välkommen ombord!”