Vi söker kock till välkänd restaurangkedja!

Falköping

Vi söker kock till välkänd restaurangkedja!


Är du en stresstålig och initiativtagande person med stort matintresse och vill jobba på en välkänd, global restaurangkedja? Då har vi jobbet för dig!

Till vår kund i Falköping och Skövde söker vi omgående en kock. Du är anställd på OnePartnerGroup Skaraborg som konsult, med stor chans till övertagande hos kund.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som kock lagar du mat på gästernas beställning. Arbetet innebär självständiga arbetsuppgifter samtidigt som du jobbar i grupp, vilket gör att du behöver ha god samarbetsförmåga. Utöver att laga mat kommer du även att utföra vanligt förekommande arbetsuppgifter i ett kök vilket kräver god fysik.

Din profil
I rollen som kock är du en viktig del i gästens upplevelse. Vi ser därför att du har känsla för kvalité och service samtidigt som du gillar att arbeta i högt tempo och trivs med att ha många bollar i luften.

För att vara aktuell för tjänsten krävs ingen utbildning då du genomgår en två veckor lång internutbildning hos kund, vi ser däremot att du har erfarenhet av arbete i kök. Vidare ser vi också att du, utan problem, kan jobba obekväma arbetstider då arbetet sker främst på kvällar och helger. Som person behöver du vara flexibel då arbetet i huvudsak är på kundens restaurang i Falköping men arbete på restaurangen i Skövde förekommer. Driven, engagerad och initiativtagande är även det egenskaper som passar in på dig.

Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, datum för tillträde sker i samråd med kunden. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta kandidatansvariga Julia Hillerström och Louise Sköld. Är du intresserad finns det möjlighet att besöka oss under Öppet Hus på något av våra kontor: måndagar i Skövde (Gesällgatan 1 kl. 14-15), tisdagar Falköping (Storgatan 2 kl. 14-15), onsdagar Lidköping (Fabriksgatan 4 entré 11 kl. 14-15) samt torsdagar i Vara (Stora Torget 5 kl. 14-15). Mail önskas innan för att säkerställa att vi finns på plats!

Laddar...