Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Compusoft Sverige AB

Utbildningsansvarig sökes till Compusoft i Falköping

Compusoft och 2020 fusionerades under 2021 för att skapa ett globalt teknologiskt kraftpaket med över 1900 anställda och fler än 70 000 kunder i över 100 olika länder. Vi tillhandahåller specialiserade visualiserings-, försäljnings-, tillverknings- och innehållslösningar åt våra kunder för utrymmen och funktioner vi alla använder i vår vardag. Idag är vi specialiserade inom följande industrier, KB&B (Kök, Badrum och Möbler) samt W&D (Fönster och Dörrar), med verksamhet i Nord- och Sydamerika, Europa, Asien och Stillahavsområdet samt Afrika.

Genom vår sammanslagning för vi samman mer än 65 års kollektiv branscherfarenhet och genom en ökad portfolio med end-to-end-lösningar kan vi ge våra kunder ett ännu större värde. Vår kombinerade globala närvaro gör att vi kan erbjuda support och säljverktyg i världsklass med en lokal touch, vilket ger bästa möjliga kundupplevelse.

Compusoft och 2020 siktar nu framåt mot nya spännande och expansiva mål genom stark organisk tillväxt såväl som kompletterande förvärv, uppbackade av ledande privata tillväxtföretag specialiserade inom teknologi.  

Vill du vara med i ett litet sammansvetsat och motiverat team om 6 medarbetare som är en del i ett internationellt växande teknikföretag? Nu söker vi en utbildningsansvarig till vårt team i Falköping. 

Arbetsuppgifter
Utbildningsansvarig är primärt ansvarig för att sammanställa och leverera utbildning till nya och befintliga kunder, vilket bidrar till vår höga kundservicenivå och minskar beroendet av våra supportteam. Som utbildningsansvarig kommer du att vara expert på våra produkter och skapa och leverera utbildningar i vårt breda produktsortiment.

Rollen innebär att ta kunderna igenom hur man använder vår mjukvara för att sedan uppgradera dem ytterligare i programmet. Ju bättre kunskap våra kunder har, desto bättre kan de använda och dra nytta av våra produkter samt stanna kvar hos oss som lojal kund. Utbildningsansvarig är också ansvarig för att marknadsföra våra utbildningspaket.

Compusoft arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi tror på en flexibel och självständig arbetsmiljö där våra medarbetare är i fokus. Vi delar kunskap och information mellan våra olika funktioner för att stötta och hjälpa varandra.  

I den här rollen förväntas du

 • Hålla online-utbildning via virtuella klassrum eller webbseminarier för de mjukvaruprodukter som finns tillgängliga i Sverige och Norge, för nya och befintliga kunder och för Compusoft-anställda vid behov.
 • Organisera och samordna online-utbildningarna, till exempel sätta upp webbinarium, förbereda online-klassrummet, bjuda in deltagare etc.
 • Vid behov förbereda lokaler och material för klassrumsbaserade utbildningar på vårt kontor eller hos kund.  
 • Utvärdera kunskapsnivån hos kunder som deltar i utbildningar för att fastställa utbildningsbehov.
 • Rapportera till och arbeta nära linemanager, för att hjälpa till att samordna utbildningsaktiviteter.
 • Vid behov behjälplig vid mässor genom att representera vårt företag, presentera våra produkter och först och främst ta hand om befintliga kunder som kommer till vår monter.

Profil
Vi söker dig som 

 • har gymnasie-, yrkeshögskoleutbildning med administrativ digital inriktning
 • kan förstå, tala och skriva engelska (för att samarbeta med utbildare som arbetar i andra länder men även för intern kommunikation)
 • har goda kunskaper i MS-Office-verktygen
 • har B-körkort

Vi ser det som meriterande om du

 • har erfarenhet av att arbeta med online-kanaler och virtuella lärplattformar eller erfarenhet av att arbeta i en flerkanalsmiljö
 • har erfarenhet av att hålla utbildning

Personliga egenskaper:
Som person behöver du vara flexibel, ta egna initiativ och driva ditt arbete självständigt framåt med eget ansvar, struktur och noggrannhet. Du kommer representera företaget i många situationer och för att lyckas i ditt arbete hos oss behöver du ha ett professionellt och serviceinriktat bemötande samt god kommunikativ förmåga, i framför allt svenska. Intresse för teknik, mjukvara och applikationer är att föredra men ej nödvändigt. Har du erfarenhet inom KBB är det ett plus.
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Kom och gå med i ett litet sammansvetsat och motiverat team om 6 medarbetare i Falköping som är en del i ett internationellt växande teknikföretag.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller [email protected] Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka tjänsten via annonsen. Tjänsten är en direktanställning på Compusoft.
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Tveka därför inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.