Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Nova Software AB - Skola24

Systemutvecklare inom frontend sökes till Skola24 i Falköping

Skola24 är ett genuint, välskött och framgångsrikt IT-bolag som verkar inom det skoladministrativa området. Vår mjukvara gör skillnad för kommuner, skolor, förskolor, elever och vårdnadshavare varje dag. Hos Skola24 är nöjda kunder, användare och medarbetare A och O. Vi växer och är nu i behov av förstärkning till ett av våra utvecklingsteam! Vi söker därför dig som har erfarenhet av frontend-utveckling och som drivs av att vara i en roll där du får vara kreativ och lösningsfokuserad.

I rollen som Systemutvecklare hos oss på Skola24 är du med och tillför dina kompetenser, idéer och perspektiv till teamet och till arbetet på vår utvecklingsavdelning. Du samarbetar tillsammans med ditt team, våra andra utvecklingsteam och även med andra team utanför utvecklingsavdelningen. Det är viktigt för oss att ta vara på dina förmågor och ge dig möjlighet att arbeta inom de områden där du har dina styrkor. Du kommer arbeta i ett tryggt tillväxtbolag där du får möjlighet att utvecklas i din roll och bli en del av vår kultur som kännetecknas av ödmjukt självförtroende och vår goda sammanhållning, både avdelningsvis och på bolagsnivå. 
Hos oss har du tillgång till stora ljusa kontorsytor mitt på torget i centrala Falköping. Vi erbjuder också möjligheten till att arbeta till viss del på distans enligt vår distanspolicy.

Kvalifikationer och personlighet.
Du har kunskaper inom HTML, CSS, Javascript och Typescript samt objektorienterad programmering.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi värdesätter att du som person är kreativ och kan ta initiativ där du ser förbättringsmöjligheter. Du tycker om att vara i utveckling och att lära dig nya metoder, samtidigt som det kommer naturligt för dig att vara hjälpsam, stöttande och ödmjuk i dina åtaganden. Du trivs bra i en miljö där man arbetar agilt tillsammans i team. Vidare drivs du av goda resultat och att tillsammans med teamet få jobba för att nå uppsatta mål. 
Meriterande om du har erfarenhet av något av följande:

  • Vue, Angular eller React
  • C# och .NET/.NET Core 
  • Databaser (SQL)
  • Graph- eller REST-api:er

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129, [email protected] eller Staffan Arkelöv på 0736-607534, [email protected] Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Personlighetstester används som en del i urvalsprocessen. 

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.
Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Fler jobb inom IT/Teknik

Systemutvecklare till produktutvecklingsteamet sökes

Systemutvecklare till produktutvecklingsteamet sökes

Mirror Partner Utveckling AB | Norrbottens län, Luleå | IT/Teknik

Junior Group IT Assistant Manager / IT Tekniker till Kabe Group

Junior Group IT Assistant Manager / IT Tekniker till Kabe Group

Kabe AB | Jönköpings län, Jönköping | IT/Teknik

1st line supporttekniker till Fujitsu Östersund

1st line supporttekniker till Fujitsu Östersund

OnePartnerGroup Jämtland AB | Jämtlands län, Östersund | IT/Teknik

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 11 oktober. Skynda dig att söka!
Systemtekniker Digital Workplace

Systemtekniker Digital Workplace

Unikom | Skåne län, Hörby | IT/Teknik