Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Midsona Sverige AB

Supply Chain Controller sökes till Midsona i Falköping

Midsona utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter som gör det lättare för människor att leva ett hälsosammare liv. Koncernen är ledande i Norden inom naturliga och ekologiska produkter, konsumenthälsa och hälsolivsmedel, med en vision att bli en av de ledande i Europa inom hälsa och välbefinnande. Vi erbjuder produkter under våra starka varumärken inom ekologiska/växtbaserade livsmedel, hälsolivsmedel och konsumenthälsa. 
Läs mer på midsona.com

Nu söker vi en Supply Chain Controller till vår organisation i Falköping.

Arbetsuppgifter

I rollen som Supply Chain Controller arbetar du med att

  • löpande sammanställa, analysera och följa upp resultat- och kostnadsansvar inom ansvarsområdet.
  • självständigt identifiera effektiviseringar och kostnadsbesparingar inom företaget.
  • ansvara för produktkalkylering och internprissättning inom företaget, samt koordinering med övriga nordiska länder.
  • självständigt och proaktivt leda budget- och prognosprocesser.
  • ta fram underlag för bokslut, projekt, rapporter, revisioner och beslutsstödprocesser.
  • utveckla och följa upp KPI:er med tillhörande rapportpaket
  • aktivt bidra till utvecklingen av nya arbetsmetoder, processer och verktyg.

Då tjänsten innefattar controllingansvar för verksamheten i Falköping och Jakobstad i Finland, förekommer resor i tjänsten. 

Profil
Vi söker en noggrann och framåtlutad person med god förmåga att se helheten, från detaljnivå till helikoptervy, och som trivs i en flexibel och föränderlig miljö. Vi  tror att en civilekonomutbildning/motsvarande akademisk utbildning eller mångårig erfarenhet av supply chain controlling i produktionsverksamhet är en förutsättning för att lyckas i rollen. Har du dessutom erfarenhet från livsmedelsbranschen ser vi det som meriterande. Vidare har du god vana av att arbeta i affärssystem, BI-system och med finansiella rapporter och har också kunskaper och erfarenheter av produktkalkylering samt  att skapa och utveckla processer, rutiner och KPI:er.
Du hanterar svenska och engelska väl i tal och skrift och är en van användare av ERP-system och Excel.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller [email protected] Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka tjänsten via annonsen. 

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.