Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Skaraborg

Redovisningsekonom sökes till väletablerat företag i Falköpingsområdet

Vi söker en redovisningsekonom till Kinnarps AB för ett vikariat med chans till övertagande! 

Just nu söker vi en redovisningsekonom till Kinnarps AB för ett vikariat på ett år med start augusti. Tjänsten kan komma att förlängas och för rätt person finns det chans till övertagande. 

 

Arbetsuppgifter
Du kommer ingår i ett team om nio personer på företagets redovisningsavdelning. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer du sköta den löpande redovisningen samt månadsbokslut hos två fristående återförsäljare samt utföra vissa delmoment i Kinnarps AB. 

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har en högskoleutbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet samt minst 5 års erfarenhet av redovisningsarbete i ett säljande bolag.
Du har även erfarenhet av momshantering och månadsrapportering samt goda IT-kunskaper. Vidare behärskar du svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du analytisk med hög social kompetens och integritet samt är nyfiken på att lära dig nya saker. Du är noggrann och beslutsam i ditt sätt att arbeta och är van att följa tidsplaner. 
Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Vad innebär det att vara anställd konsult hos OnePartnerGroup?
Tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup Skaraborg och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos någon av våra kunder. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, där du kan dra nytta av din redan befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Din ansökan:
Du söker tjänsten med uppdaterat CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller telefon, utan hänvisar dig till att söka via denna annons. Tjänsten kommer att tillsättas i augusti, därför ser vi gärna att du söker tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten kontakta konsultchef Julia Hillerström eller kandidatansvariga Jennifer Lindvall. 

Vi ser framemot din ansökan!
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Nu söker vi en Ekonom!

Nu söker vi en Ekonom!

LG Söderberg Fastigheter AB | Örebro län, Örebro | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Ekonomiassistent till Litra Gas

Ekonomiassistent till Litra Gas

Litra Gas AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ekonomi/redovisning/inköp

EAG Entreprenad söker Ekonomiansvarig

EAG Entreprenad söker Ekonomiansvarig

Eag Entreprenad AB | Jämtlands län, Östersund | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomichef med hjärtligt driv till Insatt Group

Ekonomichef med hjärtligt driv till Insatt Group

Insatt AB | Jönköpings län, Jönköping | Ekonomi/redovisning/inköp