Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kinnarps AB

Kinnarps AB söker redovisningsekonom

KONTORSMÖBLER MED SKANDINAVISK KÄNSLA!
Kinnarps är den ledande svenska kontorsleverantören, specialiserad på kontorsmöbler och arbetsplatsinredningar för det samtida, kreativa kontoret. Företaget grundades i Kinnarp 1942 av Jarl och Evy Andersson som såg behovet av moderna, funktionella och vackra kontorsmöbler i det framväxande tjänstesamhället. I dag är vi en av Europas största kontorsleverantörer med kunder i cirka 40 länder.

 

Kinnarps AB söker nu en redovisningsekonom!

Tjänsten är ett föräldravikariat med start november/december 2022 och sträcker sig preliminärt till februari 2024, tidsperioden är flexibel och kan ändras. Du får en anställning hos OnePartnerGroup Skaraborg och kommer under denna period vara uthyrd till Kinnarps AB.

Arbetsuppgifter
Du ingår i ett team om nio personer på företagets redovisningsavdelning. I dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer du sköta den löpande redovisningen samt månadsbokslut i det svenska försäljningsbolaget Kinnarps Sverige Försäljnings AB.

Du kommer utföra årsredovisningar, hantera skatter samt ha relation med revisorer. I ditt arbete ingår även att initiera och delta i förbättrings- och förändringsprojekt samt agera affärspartner mot den operativa verksamheten. 

Arbetet är förlagd dagtid på vardagar. 

Din profil
Vi ser gärna att du som söker har en högskoleutbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet samt minst 5 års erfarenhet av redovisningsarbete i ett säljande bolag med internredovisning.
Du har även erfarenhet av momshantering och månadsrapportering samt goda IT-kunskaper. 
Vidare behärskar du svenska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du analytisk med hög social kompetens och integritet samt är nyfiken på att lära dig nya saker. Du är noggrann och beslutsam i ditt sätt att arbeta och är van att följa tidsplaner. 

Körkort och tillgång till bil kan vara nödvändigt för att kunna ta sig till arbetsplatsen. 

Din ansökan:
Du söker tjänsten med uppdaterat CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller telefon, utan hänvisar dig till att söka via denna annons. Tjänsten kommer att tillsättas i november/december, därför ser vi gärna att du söker tjänsten så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten kontakta konsultchef Julia Hillerström eller kandidatansvariga Jennifer Lindvall. 

Vad innebär det att vara anställd konsult hos OnePartnerGroup?
Tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup Skaraborg och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos någon av våra kunder. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, där du kan dra nytta av din redan befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.
 

Varmt välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Vi växer och söker en erfaren redovisningskonsult

Vi växer och söker en erfaren redovisningskonsult

EkonomiNord Redovisning AB | Västerbottens län, Umeå | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Ekonomiassistent till kortare uppdrag

Ekonomiassistent till kortare uppdrag

OnePartnerGroup Stockholm | Stockholms län, Stockholm | Ekonomi/redovisning/inköp

Erfaren ekonomiassistent rekryteras till Metrolit

Erfaren ekonomiassistent rekryteras till Metrolit

Metrolit Service AB | Stockholms län, Stockholm | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiansvarig till Demex

Ekonomiansvarig till Demex

DEMEX AB | Jönköpings län, Gislaved | Ekonomi/redovisning/inköp