Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

GJ Maskin söker säljare till Falköping

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och truckar. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping, Ulricehamn, Jönköping och Eksjö och omsätter ca 250 miljoner kronor. Företaget har ca 60 anställda.

Arbetsuppgifter
Som säljare på GJ Maskin i Falköping ansvarar du för försäljningen av lantbruksmaskiner inom ett givet geografiskt område och din uppgift är att bygga långsiktiga kundrelationer och driva affärer i hamn. Du skapar affärsmöjligheter och ansvarar för hela säljprocessen, allt från uppsökande första kundkontakt till inbytesprocess, avtalsskrivning och leverans. Du företräder GJ Maskin vid leverantörsträffar och mässor ihop med övriga säljare, tillsammans planerar och genomför ni även visningar och demokörningar.

Din profil
Vi ser tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning inom samma eller närliggande bransch som en förutsättning för att lyckas i rollen. Du har ett maskinintresse och drivs av att skapa lönsamma affärer och långsiktiga kundrelationer.
Som person är du affärsmässig, relationsbyggande och ödmjuk. Du är flexibel, tar egna initiativ och är lyhörd mot kunder, leverantörer och medarbetare. Vidare är du serviceinriktad, trivs med att ta eget ansvar och beredd att göra det ”lilla extra”.

GJ Maskin erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch inom den gröna näringen hos ett familjärt och växande företag med korta beslutsvägar och engagerad personal! 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Staffan Arkelöv på 0736-607534 eller Monika Psag-Milicic på 0720-030129. 
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.