Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Fastighetsskötare sökes till Falköpings Hyresbostäder

Falköpings Hyresbostäder AB är Falköpingsbornas egna bostadsbolag genom att vi ägs av Falköpings kommun. Vi har också ett dotterbolag, Fastighets AB Mösseberg, där vi förvaltar industrifastigheter.
Som kommunens största hyresvärd bidrar vi till kommunens ambition om att vara en bostadsort som erbjuder ”det goda livet”. Med våra snart 2000 lägenheter i olika storlekar belägna, inte bara i tätorten, utan också i flera av våra samhällen så bidrar vi till många alternativa boenden. Vi har såväl äldre fastigheter som helt nybyggda med 100% tillgänglighet. Det är inte bara ålder som skiljer fastigheterna åt utan standard och därmed också prisbild. Med andra ord så har vi ett lägenhetsbestånd som bör passa de flesta smaker.

Vi är idag drygt 30 anställda och vi lägger stor vikt vid att ha en god service som utgår från våra olika områden samt från vårt centralt belägna kontor.

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare på Falköpings Hyresbostäder ansvarar du för den traditionella fastighetsskötseln på området och vid behov även på bolagets andra områden. Rollen är omväxlande och du ansvarar också för skötsel av områdets fordon, verktyg och andra redskap för fastighetsskötseln och är tillsammans med områdesansvariga också kontaktperson för hyresgästerna i området. Vidare är du behjälplig med alltifrån rapportskrivning och mätningar till beställning av material och uppdatering av fastighetssystemet.

Din profil
För att passa i rollen som fastighetsskötare  ser vi gärna att du har en gymnasieutbildning inom installation eller fastighet.  Du har goda kunskaper och erfarenhet av fastigheter, installation och trädgård. Har du dessutom erfarenhet av fastighetsautomation, VVS eller el ser vi det som meriterande. Som person är du strukturerad, driven, prestigelös och flexibel. Du har goda systemkunskaper och tidigare erfarenhet av Microsoft Office samt behärskar svenska och engelska. B-körkort är ett krav. 

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 46 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.