Teknisk säljare till Randek

Falkenberg

Teknisk säljare till Randek

Om kundföretaget
Randek utvecklar produkter och automationssystem för prefabricerade hustillverkare över hela världen. Randek har en lång historik som pionjär inom branschen där merparten av existerade lösningar är våra innovationer. Automationsgraden sträcker sig från manuella startup-system till unika system med den högsta automationsgraden i branschen. Vi kan erbjuda kundanpassade helhetslösningar för kunder som producerar takstolar, vägg-, tak och golvelement. Marknaden är global och hittills har vi levererat till ca 40 länder. På senare tid har vi även introducerat robotlösningar i våra system. Systemen är egenutvecklade och vi har all kärnkompetens in-house: mjukvaruutveckling, mekanisk konstruktion, elkonstruktion, layoutframtagning, service, installation, produktion och försäljning. Läs gärna mer på www.randek.com

Randek expanderar och söker nu ytterligare en Teknisk säljare för en tillsvidareanställning med placering i Falkenberg.

Dina arbetsuppgifter
Som teknisk säljare hos oss kommer du att ingå i vårt säljteam som idag består av sju personer. Du kommer att ansvara för hela säljprocessen självständigt, från att boka kundbesök med befintliga och potentiella kunder fram till avslut. Du kommer också att hantera och stötta våra återförsäljare i deras processer.

I tjänsten ingår en hel del resor, 40 – 100 resdagar/år, vi har levererat till 40 länder och just idag är våra största marknader i Australien, Europa och USA. Resorna sker antingen självständigt, tillsammans med en agent eller vid större projekt tillsammans med övriga säljare eller teknisk chef.

Din profil
Vi söker dig med ett stort intresse för både maskinteknik och försäljning. Vi ger dig möjlighet att arbeta med nära kundkontakter och du får samtidigt vässa din förmåga att hitta tekniska lösningar. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk utbildning, men det är inget krav. Det viktigaste för oss är din personlighet.

Du har en stark drivkraft och en vilja att utvecklas till en fullfjädrad teknisk säljare hos oss. Du har en god förmåga att kommunicera och skapa relationer. Våra säljprocesser kan pågå i år och det är viktigt att du har en uthållighet och kan bibehålla långsiktiga relationer med kunderna. Du är kreativ och har förmåga att arbeta självständigt.

Eftersom du kommer att ha kontakt med utländska kunder är kunskaper i engelska viktigt, både muntligen och skriftligen. Kunskaper i tyska och spanska är meriterande. Det är också meriterande om du har kunskap om husbyggnation och automation sedan tidigare.

Vi erbjuder:
Vi kan erbjuda ett spännande och utmanande arbete där vi hjälper kunder över hela världen att automatisera sin produktion med unika automationslösningar. Försäljningsarbetet kan många gånger betraktas som ett partnerskap där vi tillsammans med kunden tar fram en lämplig lösning. Du kommer att ingå i ett gott gäng med ett härligt driv där alla hjälps åt och lär av varandra.

Sista ansökningsdag: Sista ansökningsdag: 2019-05-12. Vi arbetar med löpande urval så sök gärna tjänsten omgående via www.onepartnergroup.se

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning på Randek.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Skärström på tel 0723-965224.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Laddar...