Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Halland AB

Skjutstativstruckförare sökes i Falkenberg!

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som vill arbeta heltid med lager och logistik! Din huvudsakliga arbetsuppgift är lagerarbete med hjälp av truck, främst skjutstativstruck. Då truckkörning förekommer dagligen söker vi dig som har erfarenhet av att jobba på lager och tidigare erfarenhet av truckkörning. 

Arbetstiderna är förlagda vardagar, dagtid alternativt skift.

Krav
– Truckkort A1-4 & B1-4 
– Erfarenhet av skjutstativstruck
– Behärskar svenska språket väl i tal och skrift

Meriterande 
– Erfarenhet av plocktruck eller skjutstativstruck
– Körkort samt tillgång till bil

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Falkenberg
Arbetstider: Vardagar, alt. skift.
Omfattning: Heltidstjänst

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av lager och truckkörning. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och noggrannhet. Du som söker är därmed till fördel noggrann, självgående och strukturerad! Hos kunden erbjuds du ett fartfyllt jobb på en arbetsplats med god struktur och bra sammanhållning. Produkterna kan variera i storlek och vikt, därför är det viktigt att du har god fysik och inga problem med tunga lyft.

Ansökan
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet! Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon, ansökningar sker endast via annonsen!