Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lackerare till företag i Falkenberg

Vi på OnePartnerGroup söker nu dig som har jobbat med lackering tidigare och vill testa på en ny utmaning på ett företag i Falkenberg! Har du tidigare erfarenhet från lackering och kan börja omgående? Då kan det vara dig vi söker! 

Dina arbetsuppgifter & din profil
På det aktuella företaget, som arbetar inom metallindustrin, finns en lackeringsline men man lackerar även manuellt. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att tvätta gods före lackering, hänga på godset på linen men du kommer också jobba med manuell lackering. Att blanda färg för lackering, rengöra utrustning/utrymme samt transportera lackerat gods till respektive avdelning kommer också ingå i dina arbetsuppgifter. 

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från industrilackering och industriella miljöer. Vidare har du en god känsla för kvalitet och du har även verktygsvana. Som person är du ansvarstagande, engagerad, effektiv och noggrann. Vidare trivs du med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra. Du hanterar svenska i tal och skrift.

Placeringsort: Falkenberg
Arbetstid: Dagtid
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående

Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet och detta är ett långsiktigt uppdrag. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 14 mars men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alfred Larsson på telefonnummer 070-943 57 98 alt. [email protected]

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.