Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Engel Consulting AB

IT- & informationssäkhetsspecialist till Engel Consulting AB

Informations och IT-säkerhet handlar idag om så mycket mer än tekniska lösningar såsom brandväggar, antivirusskydd och infrastruktur. Det handlar om att skapa de bästa förutsättningarna för verksamheter att vara förberedda på en digital värld som är i ständig förändring. Engel Consulting AB i Falkenberg bedriver konsultverksamhet, primärt inom IT- och informationssäkerhet. De fungerar som en brygga mellan tekniska lösningar och organisationer. Management, ledning och styrning av informationssäkerhet i projektform är deras huvudsakliga arbetsområden, med fokus på tekniska lösningar för implementering av GDPR i större organisationer.  Idag hjälper de såväl nya som återkommande företag och verksamheter i framför allt Halland, men även i större delar av övriga landet. De anlitas av både privata och statliga företag och organisationer, som både vill och måste arbeta med förebyggande säkerhetsåtgärder. Service och kundkännedom är A och O, allt för att kunna leda och styra informationssäkerhetsflödet på ett smidigt sätt .
Engel Consulting AB uppfattas av sina kunder som professionella och kompetenta i sin approach, med ett genuint intresse för såväl säkerhetsfrågor som arbetsplatsers utveckling, både på individnivå och i sin helhet. Med fokus på kunden har de starka och väletablerade samarbeten som skapar långsiktiga relationer. En digital trygghet så att kunderna kan fokusera på verksamheten, helt enkelt.

Till Engel Consulting AB i Falkenberg vill vi nu rekrytera dig erfarna och hängivna profil – med inriktning mot IT- och informationssäkerhet, som vill vara med på deras tillväxtresa – antingen som anställd, eller i ett delägarskap för rätt person.

Rollen
Du kommer, tillsammans med befintlig projektansvarig, driva Engel Consulting ABs olika uppdrag gentemot kunder runt om i landet. Uppdragen kan variera mellan branscher, i olika omfattning och längd samt ske både ute på plats hos kunder och på distans. Som specialist inom informationssäkerhet på Engel Consulting AB arbetar du parallellt, både operativt och strategiskt, med flera olika uppdragsgivares IT- och informationssäkerhetsarbete. De tjänster som Engel Consulting erbjuder är primärt IT-säkerhet, Informationssäkerhet, Cyber Security Management och CISO as a service. Beroende på kund kan uppdragens processer se väldigt olika ut och därför skilja i hur och vad som behöver göras.  Ditt fokus vilar därför på att identifiera, ta fram, upprätthålla och följa upp interna regelverk och policys, se över flöden och kritiska moment m.m. I dialog med kunder arbetar du sedan fram, uppdaterar och implementerar säkerhetsprinciper, procedurer och instruktioner i deras verksamheter. Du är navet i projekteten och agerar såväl säljare som specialist, där du sjösätter projekten och fungerar som en trygg punkt för att kunna svara upp på kunders förväntningar.

Din profil
För att söka tjänsten ska du ha jobbat med IT i fokus minst några år, helst med inriktning mot IT- och informationssäkerhet. Du har B-körkort och du talar både engelska och svenska obehindrat i tal och skrift.  Det är meriterande med relevanta certifieringar (såsom ISO27001, CISSP, CISM och CISA) då många uppdragsgivare kräver detta. Ju fler desto bättre och mer meriterande.  
Som person är det väldigt viktigt att du är driven och inte behöver att någon som pekar på vad som behöver göras, du ser det själv.  Du är trygg som person och värderar dig själv och din kunskap högt. Besitter du förmågan att kunna sälja trygghet så har du ett stort plus i kanten.  Du måste vara duktig på att både förmedla och ta till dig kunskap för att lyckas och du har lätt för att kommunicera och föra över information på ett smidigt sätt till andra.

Lön/Anställningsvillkor
Denna tillsättning är en rekrytering och slutgiltig kandidat erbjuds anställning direkt hos kund, dvs hos Engel Consulting AB. För rätt person med entreprenörsanda kan erbjudande om delägarskap erbjudas. Lön/förutsättningar enl. överenskommelse.

Ansökan
Skicka din ansökan redan idag via länk. Vi kallar till intervju löpande och kan komma att kontakta dig redan innan sista ansökningsdag. Vid frågor går det bra att höra av sig via mail/telefon till ansvarig rekryterare Niclas Arheden, [email protected] eller 0734255237.
Välkommen med din ansökan!
 

Fler jobb inom IT/Teknik

Teamchef/Leveransansvarig på GDM

Teamchef/Leveransansvarig på GDM

OnePartnerGroup Sundsvall AB | Västernorrlands län, Sundsvall | IT/Teknik

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Specialists in simulation and AI

Specialists in simulation and AI

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

3D graphics developer at Algoryx

3D graphics developer at Algoryx

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik

Design engineer and UX-lead at Algoryx

Design engineer and UX-lead at Algoryx

Algoryx Simulation AB | Västerbottens län, Umeå | IT/Teknik