Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Extrajobb inom industrin

Vill du tjäna lite extra pengar? Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba extra inom industri hos våra kunder i Falkenberg med omnejd.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har möjlighet att arbeta extra vid sidan av en annan huvudsaklig sysselsättning. Arbetstiderna kommer att variera så ange gärna i din ansökan under vilka tider du har möjlighet att arbeta. 

Vad kommer du jobba med?
Arbetet som extraanställd är väldigt varierat och kan bestå av arbete inom montering, lager, linearbete, truckkörning samt som maskinoperatör. Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Du är flexibel med tider och kan hoppa in med kort varsel. Vi lägger även stor vikt vid att du trivs med att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot kunder och kollegor.

Ett krav är att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Du har körkort och tillgång till bil för att ta dig till olika arbetsplatser. Det är meriterande om du har industrierfarenhet samt truckkort och truckvana men det är inget absolut krav. 

Vilka är OnePartnerGroup?

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också för framtida extrajobb.

Sista ansökningsdag är den 1 juli men vi kommer kontakta kandidater löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För frågor är du varmt välkommen att kontakta Alfred Larsson på telefonnummer 073-413 08 24 alt. [email protected]

Fler jobb inom Industri/Produktion

Lasersvetsare till Näldens Värmeindustri

Lasersvetsare till Näldens Värmeindustri

Jämtlands län, Östersund | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Spontanansökan yrkesarbetare Falkenberg

Spontanansökan yrkesarbetare Falkenberg

Hallands län, Falkenberg | Industri/Produktion

Spontanansökan yrkesarbetare Halmstad

Spontanansökan yrkesarbetare Halmstad

Hallands län, Halmstad | Industri/Produktion

Industriarbete i Hillerstorp

Industriarbete i Hillerstorp

Jönköpings län, Gnosjö | Industri/Produktion