Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Erfaren truckförare till Halmstad

Dina arbetsuppgifter och din profil 
Vi söker dig som har truckkort och erfarenhet av motviktstruck samt skjutstativstruck. Är du dessutom tekniskt intresserad är det meriterande. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och noggrannhet. Du som söker är därmed självgående och strukturerad. Jobbet kan vara fysiskt krävande och det är därför viktigt att du har god fysik och inga problem med tunga lyft.

Placeringsort: Halmstad
Arbetstid: Arbetet är förlagt på eftermiddag/nattid. Du ska vara tillgänglig för arbete hela sommaren, chans till förlängning finns!
Tillsättning: Snarast 

Krav
– Truckkort
– Erfarenhet av truckkörning
– Behärskar svenska språket väl i tal och skrift

Ansökan
Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.