Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Entreprenadchef till SK Bygg

SK Bygg AB har funnits sedan 1993 och ägs gemensamt av Per Svensson och Thomas Andersson. Vi omsätter ca 170 miljoner och är drygt 40 anställda. Vi bedriver byggverksamhet i Halland med största inriktning på nybyggnad av bostäder, kontor och industribyggnader . Vi gör även om- och tillbyggnader Vår affärsidé är att till både företag och privatpersoner sälja totala bygglösningar. Vi jobbar med hög kvalitet till fasta priser som motsvarar kundens förväntningar. Vårt mål är att vara så stora som marknaden kräver. Det betyder att vi är ett jordnära företag som ska växa i en takt som passar oss och våra kunder. Kvalitet för oss är Engagemang, Bygglädje och Trygghet. Läs gärna mer om oss på www.skbygg.se

SK Bygg växer och utökar nu sitt team med en Entreprenadchef med helhetsansvar för våra byggprojekt. Eftersom rollen är ny finns det goda möjligheter att forma tjänsten efter din kompetens och dina önskemål.

Dina arbetsuppgifter:
Som entreprenadchef hos oss kommer du att ha övergripande ansvar för våra byggprojekt, dvs nybyggnationer och renoveringsprojekt av storleken upp till 50 miljoner SEK. Det innebär att du efter införsäljningsfasen ansvarar för projektet vad gäller budget, tidsplanering, beställning av material och projektstyrning. Till din hjälp har du våra tre erfarna arbetsledare. En viktig uppgift för dig blir att se till att de har rätt förutsättningar och skapa delaktighet genom god kommunikation.

Du ingår i vår ledningsgrupp och har ett nära samarbete med Per och Thomas. I stora drag kommer du att tillbringa ungefär hälften av din tid ute på byggen och resterande tid på kontoret. I tjänsten ingår täta kundkontakter. Om du har intresse och fallenhet för försäljning kan det också ingå som en del i rollen på sikt.

Din profil:
Vi söker dig som har relevant utbildning inom bygg och erfarenhet från branschen. Du kanske arbetar som platschef idag och är redo för nästa steg. Du har en god ekonomisk och affärsmässig förståelse och är van att ansvara för projekt där kvalitet, säkerhet och god arbetsmiljö är i fokus.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är jordnära, flexibel och lösningsorienterad, både mot kunder, egen personal och samarbetspartners. Du har en god social förmåga och trivs i en utåtriktad roll med många kontaktytor.

Som ledare har du förmåga att skapa teamkänsla och du drivs av att lyfta dina medarbetare. Om du inte har så lång ledarerfarenhet ger vi dig gärna möjligheter till vidareutbildning i ledarskap. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du är strukturerad, driven och målinriktad.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig en nyckelroll hos oss och ett varierat och ansvarsfullt arbete med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du får möjlighet att lära dig vår verksamhet, växa tillsammans med oss och successivt ta mer ansvar. Du kommer att ingå i ett glatt och engagerat gäng med god trivsel, familjär anda och nära samarbete.

Sista ansökningsdag: 2020-04-15. Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Omfattning: Heltid. Tillsvidareanställning på SK Bygg. Tillträde enligt överenskommelse.  

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Skärström på [email protected] eller på tel 0723-96 52 24.

 

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Vi söker erfaren drifttekniker!

Vi söker erfaren drifttekniker!

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Brixly söker driven entreprenadingenjör

Brixly söker driven entreprenadingenjör

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

Brixly söker driven platschef

Brixly söker driven platschef

Västra Götalands län, Strömstad | Bygg/anläggning/hantverk

Brixly söker driven platschef

Brixly söker driven platschef

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk