Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Dahrén Sweden AB

Projektledare inom produktionsteknik till Dahrén

Dahrén är idag ledande i Europa på lindningstråd i koppar och aluminium för elmotorer, generatorer och transformatorer. Fabrik och huvudkontor finns i Jonslund, Sverige. I Tyskland finns ett säljkontor och i Polen fabrik och säljkontor. Dahrén har 300 anställda varav 200 i Sverige. Mer information på hemsidan www.dahrengroup.com

Det senaste året har vi utökat vår teknikavdelning och känner oss nu redo att ta nästa steg i vår förändringsresa. Nu söker vi en projektledare som vill vara med på vår fortsatta resa. Här får du arbeta i ett företag med korta beslutsvägar och med stor möjlighet att vara med och påverka vår framtid.

Arbetsuppgifter
I den här rollen tillhör du den produktionstekniska avdelningen och kommer få möjlighet att arbeta med långsiktig utveckling i form av interna projekt och produktutveckling. Du ansvarar för produktionstekniska projekt från ax till limpa där du genom förstudier ansvarar för att ta fram underlag och kostnadsförslag för framtida investeringar samt säkerställer fortsatt utveckling gällande kvalitet och produktivitet. Detta är en spännande och övergripande roll i verksamheten där du får möjlighet att samarbeta med flera interna och externa kontakter.

Profil
Vi söker dig som är trygg, självgående och som trivs med en roll som spindeln i nätet. Vi tror att du har en 4-årig teknisk utbildning i grunden men ser också fortsatta högskolestudier inom produktionsteknik som meriterande. Du har ett stort eget driv och är lösningsorienterad samtidigt som du är anpassningsbar. Vi ser tidigare erfarenhet från en produktionsteknisk roll inom processindustri som en förutsättning för att lyckas i rollen samtidigt som vi ser positivt på  erfarenhet från fordonsindustrin. 
Tjänsten förutsätter goda kunskaper i engelska och svenska tillsammans med god datavana och hantering av Officepaketet. Meriterande är också erfarenhet från ritningsläsning och CAD. 
 

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid  frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 0720-030129 eller [email protected] Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka tjänsten via annonsen. Tjänsten är en direktanställning på Dahrén.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinoperatör till Dalstorp

Maskinoperatör till Dalstorp

Primo Sverige AB | Västra Götalands län, Svenljunga | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Debe Flow Group AB | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Bearbetningscenter i Västernorrland AB | Västernorrlands län, Kramfors | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.