Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Dahrén Sweden AB

Inköps- och logistikchef till Dahrén

Dahrén är idag ledande i Europa på lindningstråd i koppar och aluminium för elmotorer, generatorer och transformatorer. Fabrik och huvudkontor finns i Jonslund, Sverige. I Tyskland finns ett säljkontor och i Polen fabrik och säljkontor. Dahrén har 340 anställda varav 210 i Sverige. Mer information på hemsidan www.dahrengroup.com

Vill du arbeta i en framtidsbransch med stimulerande fokus på förbättring, utveckling och effektivisering inom inköp och logistik? Vi söker nu en innovativ och handlingskraftig inköps- och logistikchef till vår verksamhet i Jonslund. Hos oss arbetar du i en händelserik miljö med snabba beslutsvägar där du som chef är med och påverkar viktiga beslut i verksamheten. Vi söker dig som tänker övergripande och som vill och kan vara med och modernisera vårt arbetssätt inom inköp och logistik och därmed blir en viktig bidragande faktor till vår förändringsresa. 

Arbetsuppgifter
Som inköps- och logistikchef har du en viktig roll i organisationen med övergripande ansvar att driva och utveckla inköps- och logistikavdelningen bestående av emballageservice, färdigvarulager samt inköp. Du kommer arbeta strategiskt för att långsiktigt utveckla verksamheten samt ansvara för löpande effektiviserings- och förbättringsprojekt avseende inköp, emballagehantering, färdigvarulager och internlogistik. I rollen ingår budgetansvar samt personalansvar för en grupp på ca 28 personer. Du leder det operativa arbetet och tillsammans med teamledare ansvarar man för att avdelningen når sina uppsatta mål.   I rollen sitter du med i ledningsgruppen och rapporterar till VD. 

Profil
Vi söker dig som har ett stort engagemang och som med energi, prestigelöshet och driv ser till att få saker att hända. För att lyckas i rollen tror vi att du har en relevant utbildning inom inköp och/eller logistik eller motsvarande erfarenhet.
Vi ser att du har några års erfarenhet av liknande arbete där också kunskaper och erfarenhet av problemlösning och Lean ses som meriterande. 
Du är en trygg person som besitter flerårig ledarskapserfarenhet och har en naturlig förmåga att coacha och motivera dina medarbetare mot gemensamma mål. Ditt arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur där du lägger stor vikt vid förbättringsarbete samt brinner för effektivisering. Du har en hög samarbetsförmåga och kan på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt förmedla dina kunskaper och idéer. Du har bra systemförståelse och hög vana av att arbeta med system och Office-paketet, framförallt Excel. Du har också goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Monika Psag-Milicic på 072-003 01 29 eller [email protected] och Julia Hillerström på 079-073 48 97 eller [email protected]
Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!    
 

Om OnePartnerGroup
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft–att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 

Fler jobb inom Chef/Ledning

Ekonom med controllerfunktion till MEGTEC Systems AB

Ekonom med controllerfunktion till MEGTEC Systems AB

MEGTEC Systems AB | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Ekonomiansvarig till Håkanssons Maskinaffär

Ekonomiansvarig till Håkanssons Maskinaffär

Håkanssons Maskinaffär AB | Kronobergs län, Växjö | Chef/Ledning

Arbetsledare till WTJ

Arbetsledare till WTJ

WTJ Produktion AB | Gävleborgs län, Bollnäs | Chef/Ledning

Är du interimkonsult?

Är du interimkonsult?

OnePartnerGroup Ljungby AB | Kronobergs län, Ljungby | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 11 december. Skynda dig att söka!