Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Erfaren kantpressare sökes till Landqvist Mekaniska

Nu söker vi en erfaren kantpressare för långsiktigt uppdrag hos vår kund Landqvist Mekaniska i Fåglum.
Som kantpressare arbetar du framförallt med plåtbearbetning där du också programmerar din egen maskin. Du kommer själv att ansvara för dina egna arbetsuppgifter samtidigt som det finns kollegor på plats för stöttning. Företaget har en stark företagskultur och ser till att du snabbt kommer in i dina arbetsuppgifter.

Tjänsten passar dig som har några års erfarenhet av kantpressning. Du är teknisk, noggrann, nyfiken och som trivs med att arbeta självständigt. Du är social och trivs med att vara en i gänget. 
Tjänsten är till att börja med ett konsultuppdrag och för rätt person finns stora möjligheter till direktanställning hos kund.

Grunden till Landqvist Mekaniska skapades redan 1929 i form av en lokal smedja. Sedan slutet av femtiotalet har en stor del av verksamheten utgjorts av legotillverkning bl.a. inom varvs-, pappers- och fordonsindustrin.

Idag arbetar vi åt cirka 200 kunder runt om i Sverige och dessutom även med viss export.
Våra produkter återfinns inom vitt skilda verksamhetsområden som truckar, transporthantering, båtar, processindustrin m.fl.
Över 70 års erfarenhet av metallförädling till industrin, automotive och byggindustrin har givit oss stor erfarenhet av skärande bearbetning.
Våra hörnstenar är att använda modern teknik tillsammans med duktig och motiverad personal. Det säkerställer att vi kan erbjuda våra kunder vad man förväntar sig av oss, avseende kvalité, leveranssäkerhet till rätt pris.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Svetsare med erfarenhet av rostfritt

Svetsare med erfarenhet av rostfritt

Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Svetsare till WTJ Produktion

Svetsare till WTJ Produktion

Gävleborgs län, Bollnäs | Industri/Produktion

Innesäljare till Alf Pettersson

Innesäljare till Alf Pettersson

Västra Götalands län, Alingsås | Industri/Produktion

Vi söker maskinoperatörer till Primo i Limmared

Vi söker maskinoperatörer till Primo i Limmared

Västra Götalands län, Tranemo | Industri/Produktion