Rivare/sanerare för jobb i Västerås!

Eskilstuna

Rivare/sanerare för jobb i Västerås!


Till vår kund Misab i Hallstahammar söker vi nu rivare/sanerare för löpande behov!
MISAB Gruppen är en heltäckande koncern inom sanering med mer än 30 års erfarenhet. Dem finns på flera orter och utför all typ av sanering – dygnet runt. Dem expanderar och söker nu därför fler duktiga medarbetare.
Behovet är på både heltid och deltid.

Om du tycker att du passar in på kriterierna, vill ha ett fysiskt och varierande jobb så ska du inte vänta med att söka!
Tjänsterna kommer att tillsättas löpande vid behov.

Dina arbetsuppgifter
Som rivare/sanerare kan arbetsuppgifterna variera.
Arbetet innebär bl.a. sanering av brandskador, vattenskador och byggstädningar och kräver ingen erfarenhet. Eftersom behovet av bl.a. asbestsanerare är stort just nu så är det meriterande om du har en asbestutbildning.
Arbetet är många gånger fysiskt ansträngande och kräver därför att du har en god fysik. Arbetet är väldigt varierande så ser vi gärna att du är stresstålig och ordningsam.

Din profil
Vi söker dig som gillar att arbeta fysiskt, inte är rädd att ta i och har ett driv & engagemang att göra ett bra jobb.
I övrigt finns inget krav på utbildning, erfarenhet av byggbranchen på något vis är dock meriterande. Kan du även kunna hantera handmaskiner är det ett stort plus.
Vidare är du social, hänsynstagande och har lätt för att kommunicera med människor i din omgivning.
Det är krav på B-körkort samt att du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift.
Arbetstiderna är främst dagtid, vardagar.

Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 39 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Laddar...