Effektiva lagermedarbetare sökes till Sportamore!

Eskilstuna

Effektiva lagermedarbetare sökes till Sportamore!


Till vår kund Sportamore AB, som har ett av sina lager beläget strax utanför Eskilstuna, söker vi nu 10 stycken hungriga lagermedarbetare! Är du en pigg, effektiv och positiv person som sätter värde i att utföra ett bra arbete? Då kan det här vara jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att jobba med inleverans av artiklar som kommer till lagret, samt sortering för vidare hantering och förvaring av dessa. Utöver det kan du också få jobba med plock av artiklar för leverans ut till kund.

Arbetet är förlagt på 2-skift och kommer så som det ser ut nu att vara måndag-fredag 06:00-14:34 samt måndag-torsdag 14:00-23:35 den veckan du jobbar kväll. Arbetat kan stundvis vara stressigt, så det gäller att du kan hantera det på ett bra sätt!

Startdatum: 27 augusti. Uppdraget förväntas pågå till 21 september, men om du gör ett bra jobb finns stora chanser till fortsatt anställning antingen hos oss på OnePartnerGroup eller en direktanställning av Sportamore.

Din profil
Vi söker dig som vill ingå i ett team där effektivitet och kvalitet är en viktig del i vardagen. Du har eget ansvar för att arbetsuppgifterna blir gjorda vilket ställer krav på att du har egen drivkraft och vågar ta egna initiativ.

Du som söker ska ha grundläggande datorkunskaper och det är meriterande om du har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare. Har du körkort är det också ett plus.

Vi kallar till intervjuer löpande, så vänta inte med din ansökan och observera det korta ansökningsdatumet!

Välkommen med din ansökan!

Om kunden
Sportamore är idag Nordens största sportbutik online och flyttade till sina nya lokaler i Kjula utanför Eskilstuna under andra halvan av 2017. Sportamores affärsidé är att sälja produkter och tjänster inom sport och fritid på Internet.

Laddar...