Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Drifttekniker till Coor Service Management

Är du Drifttekniker med intresse för kundens bästa och trivs med eget ansvar?

Då kan det vara dig vi söker!

OnePartnerGroup söker nu en självgående och serviceinriktad Drifttekniker för uppdrag hos vår kund Coor Service Management i Eskilstuna på deras site hos Volvo.
 
Coor Service Management är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara en viktig del av vårt fastighetsteam, bestående av tolv personer. Ditt jobb är att i dialog med kunden planera och utföra beställda arbeten. Du ska även själv identifiera arbeten i fastigheten.

I din roll som drifttekniker arbetar du självständigt men med ett team av specialister runt dig. Du utför många uppdrag själv men när det kommer till större och komplexa uppdrag tar du hjälp av ditt team eller tar in en underentreprenör som stöd.

Du jobbar nära Coors kund Volvo och det är viktigt att du är bra i dialogen samt kan planera ihop med dem. Då du jobbar med kunder kommer du hantera en hel del administration varför det är positivt att du har vana att arbete i affärs- och/eller ärendehanteringssystem.   

Din profil
För att lyckas i rollen som drifttekniker ser vi att du har ett genuint tekniskt intresse. Kunskap inom VVS, ventilation och el är meriterande då många av uppdragen är inom dessa områden. Då du är Coors ansikte utåt hos deras kunder är det viktigt att du är en social och serviceminded person. Du har förmågan att både arbeta självständigt och i team. Du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete. Vi ser även att du är stresstålig och effektiv då många av de ärenden som ska hanteras är akuta.

Meriterande:

  • Erfarenhet som drifttekniker

  • Erfarenhet av fastighetsskötsel

  • Kunskap inom VVS, ventilation eller el

  • Kunskaper i Monitor eller liknande affärs- och ärendehanteringssystem

Personliga egenskaper

  • Allmänt händig och teknikintresserad

  • Serviceminded

  • Självgående

  • Kan planera arbete och genomföra uppdrag

Övrigt:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Eskilstuna
Arbetstider: Måndag-fredag 07-16.

Rekryteringsprocessen hanteras av OnePartnerGroup och Coors önskemål är att alla frågor rörande tjänsten går till OnePartnerGroup. Du blir anställda av OnePartnerGroup.