Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

C-Chaufförer sökes för jobb i Västerås!

Eskilstuna

C-Chaufförer sökes för jobb i Västerås!


Till vår kund i Västerås söker vi nu 8 st lastbils-chaufförer! Jobbet är på heltid, och till en början är det en visstidsanställning över sommaren. För rätt person finns det dock möjlighet till längre uppdrag eller anställning direkt hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter
Ditt jobb är att lasta det gods som ska levereras, köra ut det och lossa vid leverans.

Din profil
Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av lastbilskörning, men har du nyligen gått en lastbilsförarutbildning och inte hunnit skaffa dig någon erfarenhet, kan du vara aktuell ändå!
Det är krav på:
*C-kort
* YKB
* Digitalt förarkort.

Meriterande om du har:
* E-körkort
*Truckkort
*ADR

Som person värdesätter vi om du är lojal,ansvarstagande, social och självgående. Du har hög arbetsmoral och vill alltid utföra ett bra jobb.
Då detta också är ett yrke med mycket kundkontakt, är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Passar du in på beskrivningen så vänta inte med din ansökan, du är välkommen att skicka in den redan idag!!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 40 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Laddar...