Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Trafikledare till Mohlins Bussar

Är du sugen på en ny spännande roll i ett händelserikt och professionellt gasell-företag? Ser du lösningar istället för hinder och har inställningen att ingenting är omöjligt? Är du kundorienterad, trivs med ett högt tempo, vill överträffa kundens förväntningar och har en positiv attityd? Då är det dig vi söker!

Vi söker nu en till Trafikledare till Norra Hälsingland

Beskrivning:
I rollen som Trafikledare ansvarar du för att planera, optimera och leda Mohlins fordon och personal tillsammans med nuvarande Trafikledare. Med stöd av dina övriga kollegor förväntas du utföra arbetet på ett affärsmässigt och ekonomiskt fördelaktigt sätt. Verksamheten omfattar linjetrafik, charterresor och expressbusstrafik. Med tjänsten följer att du ingår i jourgruppen vilket innebär att du har jour vissa nätter/helger enligt schema. 

Kvalifikationer:
Vi ser att du har minst några års erfarenhet av planering och ledning i operativ verksamhet. Ett måste för rollen är att du har god geografisk kännedom. Branschvana är önskvärt, liksom kunskaper om kör- och vilotidsregler. Du har goda färdigheter i svenska språket, både i tal och skrift. Du har god datorvana och är duktig på att sköta förekommande administration.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa i rollen tror vi att du:

  • Är flexibel och har förmåga att anpassa dig till ändrade förutsättningar och att ”tempoväxla” då det krävs
  • Kan arbeta ihärdigt och effektivt även vid tillfällen då det är ett högt tempo
  • Är resultat- och lösningsinriktad samt proaktiv
  • Är positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och kunder

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad
Heltid

Arbetstid och lön
Dagtid/Skift. Fast lön. Jour förekommer

Övrig information
Sista ansökningsdag 2020-10-30

Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför du bör göra din ansökan snarast möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut. Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på onepartnergroup.se. Välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med OnePartnerGroup Hälsingland i denna rekrytering och hänvisar samtliga frågor gällande kvalifikationer etc. till Jessica Larsson 072-142 85 67 eller Oscar Jonsson 072-142 88 25. Tillsättning sker efter överenskommelse.  

Mohlins Bussar – framgångsrikt företagande sedan 1932! Vi är ett växande trafikföretag i tredje generationen stationerade i Hälsingland, Härjedalen, Dalarna och Jämtland. Vi är idag 400 medarbetare. Inom Mohlins ingår även Härjedalingen Buss, Bollnäs Buss och Masexpressen. Vårt primära mål är att vara en bra och intressant arbetsgivare samt att vi tillsammans sätter kunden i fokus. Vi verkar i en bransch där säkerhet är en av hörnstenarna vi bygger på. Välkommen ombord!