Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Nobia Söker Internlogistiker

Nobia är Europas ledande köksspecialist med cirka femton starka varumärken. Verksamheten består av utveckling, tillverkning och försäljning av kökslösningar. Varje vecka tillverkar vi över 140 000 skåp och i våra butiker möter vi över 60 000 konsumenter. Nobia har cirka 6 300 medarbetare och en omsättning om cirka 13 miljarder kronor.

Som internlogistiker hos oss erbjuder vi dig att få arbeta- och utveckla alla delar som innefattar just logistik, både internt och externt med målsättningen att uppnå ett effektivt och utjämnat materialflöde genom våra fabriker. Du behöver förmågan att skapa en komplett helhetssyn på flödet och dess kostnadsbild från inleverans, via förädling till utleverans.   

Vi söker dig som brinner för att att utveckla produktionslogistiska lösningar, vi ser gärna att du som person motiveras av ständiga förbättringar, effektivisering och utveckling av verksamhet. Du har en förmåga att skapa goda resultat, besitter en taktisk höjd och trivs med att samarbeta med kollegor genom hela bolaget.

För att lyckas i rollen tror vi att du är högskoleingenjör eller har annan relevant akademisk utbildning inom logistik eller teknik. Du hanterar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du har ett par års arbetslivserfarenhet av arbete inom tillverkande industri och produktionslogistik, där erfarenhet från förbättrings/förändringsarbete är meriterande.

Som person är du nyfiken, vetgirig och vågar vara innovativ. Du är samarbetsinriktad, initiativrik och strävar ständigt efter utveckling och förbättring av verksamheten. Vidare är du en lagspelare som är tydlig i din kommunikation, har ett analytiskt, strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt. Du utgår från vårt kontor i Jönköping men kommer att arbeta mot samtliga av våra fabriker.        

Din ansökan.
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup. För mer information kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm, 0734-141684 alt [email protected]

För processen tillämpar vi löpande urval och tar därför gärna emot din ansökan snarast möjligt. Ansök via www.onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan!