Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kvalitetsansvarig till företag i GGVV

För kunds räkning söker vi kvalitetsansvarig till ett medelstort företag  i Gislaveds Kommun.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som Kvalitetsansvarig kommer du tillsammans med produktionschef ansvara för att kvalitet och miljö i alla delar av produktionen erhålls och du har huvudansvaret för vårt verksamhetssystem som innefattar kvalitet, miljö och hållbarhet.  Det betyder att du säkerställer vårt kvalitets- och miljöarbete, vidareutbildar vår personal i dessa frågor samt utvecklar och förändrar vårt arbete för att vi hela tiden ska ligga i framkant gällande kvalitet och miljö. Vidare kommer du medverka vid upprättande av arbetsinstruktioner och vid arbetsmiljöronder, utveckla och bibehålla ett gott samarbete med våra kunder och vara en viktig part vid interna och externa revisoner.  Som du märker kommer dina arbetsuppgifter vara av såväl operativ som strategisk karaktär. Du är en viktig del av vår lednings grupp och rapporterar till platschef.

Din profil

Vi söker dig som vill vara länken mellan  kunder och oss i frågor gällande kvalitet och miljö. Du kommer vara drivande i hur vi i praktiken löser våra kunders frågeställningar. Det betyder att såväl dina administrativa kunskaper som din förmåga till problemlösning, samt praktiska genomförande av lösningar i produktion tillsammans med teamledare och operatörer är betydelsefulla. Du har en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga då du kommer att arbeta mot gemensamma mål och ha många kontaktytor inom och utanför organisationen. Vi ser att du har en tydlig struktur i ditt arbete och du räds inte för att ta egna initiativ och driva projekt för att vi ska utvecklas inom kvalitet och miljö. 
För att lyckas i tjänsten ser vi att du har en relevant utbildning med inriktning mot kvalitet och/eller miljö alternativt motsvarande erfarenhet. Vi ser att du har god kännedom om ISO14001, ISO 9001 och kännedom om hur lagar och regler som styr verksamheten hanteras. Du behöver även ha arbetat mot Automotive med vana från IATF då vi går mot att implementera även denna certifiering. Du hanterar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder ett gott gäng som arbetar gemensamt för att lösa våra problem och utmaningar. Hos oss får du möjligheten att arbeta i en bred roll där du tillsammans med oss driver frågor för att vi hela tiden ska utvecklas. Gillar du en variation av arbetsuppgifter där kvalitet och miljö är i fokus så tror vi att du kommer trivas hos oss.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag är den 30 Maj men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Alexandra Pepin på telefonnummer 0370-510566 alt. [email protected]