Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Key Account till Fyrfasen Energi

Vi stärker säljorganisationen, inriktning elhandel till företagskunder i mellersta Sverige. På en marknad i förändring ser Fyrfasen Energi möjligheter. Tänk dig att på arbetet få möta människor, lyssna in behov och genom ny teknik erbjuda produkter och tjänster som säkrar en fortsatt levande bygd.

I rollen som Key Account/ företagssäljare arbetar du självständigt med stort eget ansvar. I din roll kommer du att ansvara för Fyrfasens största kundkonton där ditt mål är att utveckla och skapa mervärde för kunden. I ditt ansvar ligger också att identifiera nya kunder och affärsmöjligheter. Du driver och planerar hela säljprocessen, kontakten med kunder, behovsanalys, förhandlar, offererar samt skriver avtal. Kundvård och relationsstärkande aktiviteter är viktiga delar i jobbet. Du har individuella- samt gemensamma försäljningsmål i Fyrfasens strävan att erbjuda hållbara energilösningar för våra kunder och miljön. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom bolaget.

Du har relevant utbildning och erfarenhet av försäljning, har du jobbat med Elhandel är det mycket meriterande. Du motiveras av att göra affärer, har ett vinnande sätt och lätt för att bygga långsiktiga kundrelationer. Svenska i tal och skrift samt B-körkort ar ett krav. Vi ser Sundsvall med omnejd som lämplig bostadsort.

Du får arbeta med ett väl etablerat varumärke, du har en resultatbaserad lön med en fast grundlön. Du planerar fritt din arbetstid och utgår från hemmet alt från ett kontorshotell i Sundsvall. Vi erbjuder möjlighet till tjänstebil.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning

Fyrfasen Energi erbjuder lösningar inom elhandel, solceller och laddlösningar för elbilar i hela Sverige. Vi ingår i Härjeånskoncernen som bedrivit elhandel i över 100 år. Alltid med kundens behov i fokus och med långsiktighet i åtanke, men aldrig på bekostnad av vårt engagemang för miljö eller människa.

Vi samarbetar med OnePartnerGroup i den här rekryteringen. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast via vår hemsida www.onepartnergroup.se , dock senast 2020-02-09. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anna-Maria Molin 0680-242 14, [email protected].
 
 

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Teknisk Säljare till Alem Teknik

Teknisk Säljare till Alem Teknik

Kalmar län, Nybro | Marknadsföring/försäljning

Account manager till Elkraft

Account manager till Elkraft

Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 31 januari. Skynda dig att söka!
Finsktalande innesäljare till Götessons Industri

Finsktalande innesäljare till Götessons Industri

Västra Götalands län, Ulricehamn | Marknadsföring/försäljning

Account Manager B2B till Elkraft

Account Manager B2B till Elkraft

Stockholms län, Stockholm | Marknadsföring/försäljning